Forrás: MNO

A Fidesz kivonult az V. kerületi képviselő-testület üléséről Pásztor Tibor MSZP-s képviselő korábbi kijelentése miatt, miszerint díszzsidónak nevezte internetes blogján Deutsch Tamást.

Nem tudta megszavazni mai testületi ülésén az V. kerületi képviselő-testület a 2006-os költségvetését, mert a Fidesz és a MIÉP-Jobbik-frakció kivonult a teremből. Puskás András, a Fidesz frakcióvezetője az InfoRádióban elmondta: tiltakozásul vonultak ki a testület üléséről, mivel korábban Pásztor Tibor díszzsidónak nevezte internetes blogján Deutsch Tamást. Puskás András közölte: ezt elítélendő felszólítottuk Steiner Pált, hogy határolódjon el a történtektől, vonják le a megfelelő konzekvenciákat, váltsák le Pásztor Tibort pozíciójából.

Az ülésen Veres Istvánné, az MSZP képviselője arra kérte a Fidesz-frakciót: hasson szövetségesére, Schneider Mihályra, hogy mondjon le. Steiner Pál (MSZP) az InfoRádióban elmondta: a híradásokból tudták meg, hogy Schneider Mihály tavaly a Fidesz kongresszusán megvert egy újságírót, és a bíróság ezért négy hónap börtönbüntetésre ítélte.

Puskás András közölte: a Fidesz frakciója kész részt venni egy megismételt testületi ülésen a költségvetés ügyében. (InfoRádió)

Comments are closed.