Forrás: Híradó

Augusztus 19-én, pénteken ismét megnyitja kapuit a Gödör Klub, hogy folytatódjék a kulturális programsorozat

A Világgödör a teraszon kezdődik Víg Mihály és Dönci ( Kis-Balaton) koncertjével, ahol a Balaton dalok és egyéb rokonszámok akusztikusabb formában andalítanak mindenkit.

Ezután egy igazi ősbemutató következik, Máthé Gabriella és a Neo Momentum együttes előadása, amely a „DüH” címet viseli. A kortárs táncelőadás-bemutató után a legendás Európa Kiadó lép utoljára színpadra. Ők az uniós csatlakozás alakalmából több koncertet is adtak, és egy koncert DVD-t is megjelentettek, ám most ez a fejezet is lezárul, és az együttes tagjainak útjai ismét különválnak.

Ám még mielőtt Jenő és Laci elutazna, még egy utolsó koncerttel örvendeztetik meg közönségüket az augusztusi Világgödörben. Az Európa Kiadó mellett rengeteg meglepetésvendég is feltűnik a négyórásnak ígérkező koncerten, ahol az együttes majd minden számát eljátssza.

A Gödör klub augusztusi programja:Augusztus 19. (péntek): „Augusztusi Világgödör” – klubnyitó19.00: Kis-Balaton (Víg Mihály-Dönci), 21.00 Máthé Gabriella: „DüH”- Neo Momentum együttes (kortárs táncelőadás bemutató),22.00: Európa Kiadó (utolsó, négyórás koncert) Ingyenes!

Augusztus 20. (szombat) 16.00-20.00: Színesedő Magyarország Fesztivál Ingyenes!” Mert az egynyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő” ( Szt. István király intelmei Imre herceghez)16.00: Al-Matrub dobosok ( Libanoni, iraki,mexikói, szír)17.00: Said Tichiti (Chalaban) trio-Marokkói népzene18.00: Dél-Amerika live (Chile)19.00: Fekete-Afrikai dobosok (Nigéria, Szenegál)20.00: „Folkgödör”: Técsői Banda koncert és táncház Ingyenes!

Augusztus 22. (hétfő) 20.00: Fekete Jenő és Szabó Tamás ( blues) Ingyenes!

Augusztus 23. (kedd) 21.00: Kelet-Nyugat, Sajnos Batár. Ingyenes!

Augusztus 24. (szerda): 20.00 Betongaléria: „Narancsok a hóesésben” – Vucsetics SzonjakiállításaMegnyitja: El Kerat Andrea, közreműködik: Fátyol Hermina, Fátyol Hajnalka és Varga Krisztina (tánc), Molnár Laczika (nagybőgő), Oláh Zoltán (kanna), Végh Attila (konga). Ingyenes!21.00 „Jazzgödör”: Vázsonyi János -Bach szaxofonon, utána: Triton koncert. Ingyenes!

Augusztus 25. (csütörtök) 20.00: Specko Jedno, Csókolom Ingyenes!

Augusztus 26-27. (péntek – szombat): „Afrika-Ázsia fórum” Ingyenes!péntek 16.00-22.00: Megnyitó, Magyar Rendőrség Zenekara, Afrikai Folklór Kórus, Sankofa (Ghána), Kínai zenekar, Chalaban (Marokkó- HU)szombat 11.00 – 22.00: Karibi Táncház, Afro Zouk (Angola, Kuba), Black Feeling, Indonéz Kulturális Együttes, Molatako (Kamerun- HU), Duna Művészegyüttes, Határőrség Zenekara, Adinkra (Ghána), Sahaja & Indiai Kulturális Együttes, Afro Keguys (Nigéria – HU), Orientális Táncegyüttes, Afro Magic (Szenegál).Filmvetítés 22.00-tól mindkét nap: Az Istenek a fejükre estek I.-II.

Augusztus 28-szept. 4.: VIII. Zsidó Nyári Fesztivál- Könyvnapok az Erzsébet téren

Augusztus 28.(vasárnap) 11.00: VIII. Zsidó Nyári Fesztivál-megnyitó a Teraszon12.00: „Budapest Zsinagógái” – Kormos Péter és Villányi András fotóművészek kiállítás megnyitója – Fesztivál rendezvény „Élet-képek” – Domaniczky Tivadar és Kovalovszky Dániel fotókiállításának megnyitója – Fesztivál rendezvény20.00: A Sabbathsong Klezmer Band jubileumi koncertje – Fesztivál rendezvény, belépős!

Augusztus 29. (hétfő) 20.00: Nemes Zoltán és Kövi Artúr Bálint koncertje ( zongora, cselló, ének) Ingyenes!

Augusztus30. (kedd) 21.00: Cabaret Medrano (Kamondy Imre és barátai) Ingyenes!

Augusztus 31. (szerda ) 17.00: Közös Föld -Yael Meyer és Daniel Endrei koncertje a Teraszon21.00:”Jazzgödör”: Trió Yengibarjan Ingyenes!

Szeptemberi programok:Szeptember 1. (csüt.) 20.00: A Budapest Klezmer Band és a Klezmatov (Ausztria) közös koncertje, Fesztivál rendezvény, belépős!

Szeptember2. (péntek) 20.00: Balaton Klub: Balaton, Flash!

Szeptember23. (péntek): Korai Öröm lemezbemutató koncert vendégekkel

godorklub.hu

Comments are closed.