Forrás: MA

Elbocsátották azt az amerikai egyetemi tanárt, aki egy cikkében leírta, hogy el van ájulva egyik tanítványa szépségétől.

2005.08.10 18:43 Spicy Press Hírügynökség

Úgy tűnik a szépség hipnotizál. A Boston Globe című újság veterán íróját és a Boston egyetem újságírás oktatóját elbocsátották, miután egy újságírói fórumon dicsérte egyik diákja külsejét. „Hatan járnak erre a tanfolyamra, nem hiszitek el, de a legokosabb lány lenyűgöző! Olyan, mint az izraeli lányok, aki járt ott, tudja miről beszélek. Sötét szeme van és gyönyörű teste, nem is emlékszem a többi diákra, azt hiszem nagy veszélyben vagyok.”- írta a fórumba az újságíró.

A veszély valóban ott lappangott: néhány nap múlva a férfit kirúgták munkahelyéről megengedhetetlen viselkedésére hivatkozva. „A diákokat munkájuk alapján ítélje meg a tanár és ne a külsejük befolyásolja a viselkedését”- nyilatkozta a kommunikáció tanszék vezetője.

És mi történt a gyönyörű izraeli kinézetű lánnyal? Otthagyta a tanfolyamot, de előtte még nyilatkozott a helyi magazinnak: „Egy lány hadd érezze magát biztonságban, tudjam, hogy a tanáromat a professzionalizmusa vezérli és nem a férfiassága”.

Comments are closed.