Forrás: Híradó

A rendező Magyarországon forgat majd filmet

Steven Spielberg vasárnap a Gödöllői Királyi Kastélyban járt.

Az Oscar-díjas amerikai filmrendező, aki a jelenleg München munkacímet viselő új filmjének forgatására Máltáról érkezett Budapestre, különösebb kíséret nélkül, családja, vagy legalábbis több gyermek, és mellettük több testőr társaságában kereste fel a kastélyt.

Talán az kelthette fel érdeklődését, hogy Sophia Loren fiának esküvőjére már egyszer meghívták ide, de végül az esküvőt sem ott tartották és Spielberg is lemondta részvételét. Mindenesetre Budapestre érkezte után alig néhány nappal, vasárnap késő délután bejelentés nélkül megérkezett Gödöllőre, a lehető legegyszerűbb ruhában, baseball-sapkával a fején.

Avatott tárlatvezető kísérte végig a múzeumon a nagy becsben tartott vendéget, aki ezt követően bejegyezte nevét a vendégkönyvbe azzal, hogy csodálatosnak találta, amit látott. Végül Spielberg és társasága kiment a kastély parkjába, ahol éppen vasárnap este értek véget a kétnapos, nagy sikerű Barokk Kastélynapok. Sétálgatott egy keveset a vásári forgatagban, vásárolt kürtőskalácsot, amelyet a helyszínen el is fogyasztott, majd távozott.

A hírek szerint Steven Spielberg hosszabb időt tölt majd Budapesten, mert itt forgatja új filmjének egy részét. A film – amely arról szól, hogyan indított akciót az izraeli titkosszolgálat az 1972-es müncheni olimpián elkövetett, 11 izraeli sportoló életét követelő túszszedő akció vezetői ellen – máris heves vitákat váltott ki, de Spielberg egyelőre nem hajlandó beszélni róla.

hirado.hu/MTI

Comments are closed.