Forrás: Index

Újabb Perth-ben élő háborús bűnös után nyomoz a Simon Wiesenthal Központ, jelentette csütörtökön az ausztrál ABC News internetes kiadása.

A második világháborús bűnösök felkutatásával foglalkozó Los Angeles-i központú szervezet két nappal azután kapott híreket egy gyanúsítottról, hogy az ausztrál nagyvárosban letartóztatták az egy budapesti zsidó fiatalember meggyilkolásával vádolt Charles Zentait.

Jelenleg folyik ellene a kiadatási eljárás a magyar kormány kérelme alapján, a következő tárgyalása szeptemberre várható.

Efraim Zuroff, a Wiesenthal-központ vezetője a Zsidó Ügyek Tanácsának lapjában, a The Review-ban leszögezte, a legújabb fejlemények bizonyítják, hogy ellentétben sokak hiedelmével, nem zárult le a Holokauszt áldozatainak igazságkeresése.

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51