Forrás: Hírtv

Több ezer zsidó tüntető fordult vissza a Gázai övezet határáról. A 21 telep kiürítése ellen tiltakozókat izraeli katonák tartóztatták fel az övezet bejáratánál.

A tömeg a dél-izraeli fakimból indult, és a közeli Gus-Katif telepre akart eljutni, hogy csatlakozzon a kiürítésnek ellenálló telepesekhez. A hadsereg közben újabb 17 ezer katonát vezényelt a térségbe, hogy megakadályozzák az összecsapásokat a rendfenntartók és a tüntetők között. Izrael augusztus 17-én kezdi meg a kivonulást.

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51