Forrás: MA

Egy izraeli férfi magánnyomozót fogadott, hogy meggyőződjön felesége hűtlenségéről. A baj csupán az volt, hogy a nyomozó a feleség ikertestvérét követte.

2005.08.03 05:30 Spicy Press Hírügynökség

A Tel-Avivi-i férfi magánnyomozóval figyeltette feleségét. A nyomozó napokig követte az asszonyt. Egy nap szokatlan dolog történt. Miközben a feleség állítólag tornázni ment, a nyomozó látta kilépni a házból. Óvatosan követte kocsijával, és látta, amint egy idegen férfival találkozik, vacsorázni mennek, majd a kellemes este után szeretkeznek az autóban. Azonnal felhívta a felszarvazott férjet, és beszámolt a történtekről. A férj a nyomozó által készített fényképekkel a rabbinátushoz fordult, kérve, hogy engedélyezzék válását.

Ami ezután történt, mindenkit meglepett. A feleség ügyvédje ugyanis a tárgyaláson bejelentette, hogy a képeken látható nő a feleség ikertestvére. „Amit a felvételeken látnak, az a feleség ikertestvérének a randevúja, semmi több. Ügyfelem soha nem csalta meg férjét!”- jelentette ki a nő ügyvédje. A rabbinátus hosszas vizsgálódás után elutasította a férj válási kérelmét.

Comments are closed.