Forrás: Híradó

Nissany örült a lehetőségnek

A formula.hu internetes szaklap beszámolója szerint a Minardi alakulata elégedett a Magyar Nagydíj első edzési napjának eredményével. Christijan Albers (20.) és Robert Doornbos (19.) is sikeresen maga mögött tartotta a Jordan versenyzőit a második szabadedzés során. A születésnapos Chanoch Nissany autójával hidraulikus problémák merültek fel, aki délután nem tudott pályára lépni.

Robert Doornbos:Jó a Hungaroringen vezetni, annak ellenére is, hogy túl sok rajta a kanyar. Az autó a kezdetektől fogva jól üzemelt, az ebédszünetben sikerült javítani az egyensúlyán. Javítottunk a beállításokon is, így jól kezdődött a második edzés. Bízom benne, hogy a hétvége így folytatódik.

Christijan Albers:A délelőtt nem alakult jól, a sebességmérő szenzor elromlott, aminek következtében sok időt veszítettem. Emiatt nem is tudtam sok kört menni. De az első 1:27.5-ös köröm jól sikerült. A második edzésen a beállításokkal játszadoztunk. Az utolsó abroncsokkal jó idő vadászatra indultam. Sajnos forgalomba kerültem, és itt az első körben kell jó időt futni. Habár a második köröm rendben volt, gyorsabb is lehettem volna. Javítanunk kell az autón, egyensúlyi problémákkal küszködtem.

Chanoch Nissany:Nagyon jó érzés volt, részt venni az első Formula-1-es megmérettetésemen. A délelőtt folyamán kétszer léptem pályára, délután sajnos délután nem tudtam vezetni, nem sikerült megjavítani az autómat. Nagyon szeretem a pályát – ez a hazai versenyhelyszínem. Nagy megtiszteltetés volt a számomra, hogy első izraeliként léphettem pályára.

Comments are closed.