Forrás: MA

Ruth Westhaimer, amerikai szexológus félti az izraeli katonákat. Nagy meglepetést okozott az izraeli hadsereg tagjainak ajándékával.

Az izraeli katonáknak eddig sem voltak unalmasak a mindennapjaik, de mostantól egy kicsit másképpen lesznek izgalmasak. Szolgálat és edzés után mostantól lehetőségük nyílik könyveket olvasni. Az amerikai híres szexológus ugyanis több mint 4000 könyvet adományozott a katonaság könyvtárának, melyeknek természetesen nem más a témája, mint a szex.

A könyvtár, mely vasárnap nyitotta meg kapuit, a szexológus elhunyt férjének nevét viseli. Ruth fiatalkorában vándorolt ki Izraelbe, és a 90-es években vált Amerika egyik közkedvelt személyiségévé. Akciójával kapcsolatban így nyilatkozott: „Kívánom az izraeli katonáknak, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot, és ha kimenőjük van, szeretkezzenek sokat, de persze ne akárkivel. A szex és szerelem a legjobb dolgok a világban.”

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/jatahu/pu...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/jatahu/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51