Ájulósdi

sofar, 2005. június 04. 23:18  JNA24 médiafigyelő, MA Add comments

Forrás: MA

Veszélyes játékot játszanak az általános iskolások Izraelben. Az “ájulósdi játékot” szinte minden gyerek ismeri. Ezúttal azonban két 11 éves gyerek élete is veszélybe került.

2005.06.04 21:49 Spicy Press Hírügynökség

Az ájulósdi játék közben vesztette el két 11 éves gyermek az eszméletét. A kiérkező mentősök egy órán keresztül próbálták magukhoz téríteni a gyerekeket az iskola udvarán. A vészhelyzet fedte fel egy egész ország előtt a gyerekek titkos játékát. A játékszabályok a követezőek: egy gyereket kiválasztanak, akinek el kell ájulnia. Társai körbe veszik, befogják száját és orrát, hogy ne kapjon levegőt.

Ezt addig csinálják, amíg a kiválasztott eszméletét veszti. Ekkor ér véget a játék. A hat ötödikes gyerek ezt a játékot játszotta. Kiválasztották kinek kell elájulnia és elkezdődött a játszma. A két kiválasztott elájult. Társaik megijedtek, amikor látták, hogy barátaik nem térnek magukhoz. Az igazgató és a tanárok azonnal értesítették a mentőket, akik később be is szállították a gyerekeket a kórházba. A rendőrség kihallgatja a gyerekeket.

Comments are closed.