Forrás: MNO

A balliberálisok már minden ostobaságot elmondtak a karddal átszúrt Józsika ügyéről. Kiderült: tele az ország a rasszista romákkal és minden szerepjátékos náci, nem beszélve a Fideszről. Remélem, hogy a végén nem Józsika lesz rasszista, csak azért, hogy a baloldalnak legyen igaza.

A liberális értelmiségi sokoldalú. Egyik nap ül egy egyébként nem magas kulturális színvonaláról ismert kereskedelmi tévé Megasztár című műsorának zsűrijében, sikítozó nyolcadikos lányok jelenlétében okosnak látszó mondatokat mond Caramelnek, mint kábé: „ha te énekelsz, békét hozol ebbe a kettészakított kis országba”, és hasonló ostobaságok. Aztán ugyanazzal a lendülettel a Tilos Rádióban baszdmegezve cigányozza a fradijátékosokat. Ja és ő egyébként nem rasszista – mondja magáról, mert ő ugye abból él, hogy másokat tart rasszistának. Emiatt jön az ORTT-támogatás a „kulturális színfoltként” számon tartott rádióhoz, amelyben lehet keresztényezni, cigányozni. Aztán mivel a liberális értelmiségi mindig tehetséges művész is egyben, mindig kap néhány milla közpénzt jellegtelen filmjére különböző alapítványoktól, amelyeket szintén másokat rasszistának tartó emberek irányítanak.

A liberális értelmiségi bátor. Mert például, ha leír olyan mondatokat, hogy „Külön öröm, hogy Kertész kapta a Nobel-díjat. A vasárnapi ebédnél mocskos szájjal ebédelő-zsidózó, történelmileg elhülyült keresztény középosztály meg kinyalhatja a seggemet.”, utána nagy merészség arról beszélni a tévében, hogy a rohadékok kettészakították az országot. De a liberális értelmiségi barátai ilyenkor adnak neki valamilyen díjat, mondjuk Pulitzert, de ha mondjuk ilyeneket ír: „… minden mocskos fasisztának van anyja, aki természetes módon szereti méhének rothadt gyümölcsét.”, akkor nyilván a Tolerancia-díj dukál.

A liberális értelmiségi megingathatatlan, mert ha kiderül hogy egy roma szúrta le a roma Józsikát a Moszkva téren, akkor is képes megmagyarázni, hogy az rasszista támadás volt, mert szerinte vannak rasszista cigányok: „ha roma az elkövető, akkor nincs – mert nem lehet – rasszista, erőszakos szándék. Csak azt nem értem, hogy ezt hogy gondolhatja bárki komolyan?”

És a liberális értelmiségi okos, mert ha bebizonyosodna, hogy Mortimer önvédelemből szúrt, akkor is tudja: nincs baj, mert még mindig le lehet írni, hogy Józsika rasszista indítékból akarta megkéselni Mortimert.

A liberális értelmiségi szánalmas.

Comments are closed.