Forrás: Magyar Rádió

Már az első fordulóban kiesett Andre Agassi a Hamburgban zajló ATP tenisztornán. A nyolcadik helyen rangsorolt amerikai versenyző a spanyol Feliciano Lopeztől kapott ki 6-2, 7-6-ra. Két szoros játszmában, de szintén búcsúzott a kilencedik kiemelt David Nalbandian is.

Az argentint a svéd Söderling gyűrte le 7-6, 7-5-re. Továbbjutott még: Coria, Davigyenko, Volandri, Costa, Gaudio, Novak és Hrbaty.

Sarapova menetel Rómában

Gond nélkül menetel Rómában Maria Sarapova. Az olasz WTA tenisztornán az első helyen kiemelt orosz versenyző már a második fordulóból is továbbjutott, miután 6-4, 6-2-re legyőzte a spanyol Anabel Medina Garriguest.

A másik orosz, Szvetlana Kuznyecova viszont kikapott az argentin Suareztől 6-2, 6-4-re. Továbbjutók az első fordulóból: Dulko, Ivanovics, Sugiyama, Smashnova és Pierce.

Dokic kiesett Prágában

Az első fordulóban búcsúzott Jelena Dokic a prágai női WTA tenisztornán. A szerb-montenegrói versenyző a cseh Zuzana Ondraskova ellen szenvedett 6:4, 6:1-es vereséget.

Három játszmában győzött viszont az első helyen kiemelt orosz Dinara Szafina, aki szintén a cseh Prusova ellen nyert 6:3, 4:6, 6:2-re, míg a második kiemelt cseh Klara Kukalova 6:3, 7:5-re verte az izraeli Peert.

MobilPress

Comments are closed.