Forrás: MA

Az izraeli szexológus körülnézett a világban és nagyon furcsa szokásokat talált a különböző népeknél. Úgy tűnik még a 21. században is van min meglepődni, ha a szexualitás kerül szóba. Íme egy kis ízelítő:

– A Csendes-óceán egy kis szigetén nem mehet férjhez az a lány, aki szűz. Éppen ezért létezik egy szakma, ami csak erre a szigetre jellemző: a „szűz rontó”. Ezek a férfiak körbe járják az országot és fizetségért teljesen legálisan, elveszik a lányok szüzességét. Egyetlen egy baj van a szakmával kapcsolatosan, nem lehet feljebb lépni a ranglétrán.

– Hong-Kongban, ha egy nő rajtakapja férjét, amint egy másik nővel szeretkezik, megölheti. A törvény szerint azonban csak két kezével teheti ezt meg. A szeretővel azonban késsel vagy pisztollyal is végezhet.

– Kolumbia egy kis városában törvény írja elő, hogy feleség csak férjével élhet szexuális életet. Ez eddig még rendben is lenne, no de a szabály megengedi az anyósnak, hogy az első szexuális aktust végignézze.

– Az Egyesült Államokban több szexre vonatkozó szabály létezik, amiket persze már rég nem tartanak be. Arizonában, pl. tilos kettőnél több szexuális játékszert tartani, Coloradoban tilos megcsókolni egy nőt, amíg alszik. De van olyan állam is, ahol tilos vasárnap megcsókolni az asszonyt nyilvános helyen.

Comments are closed.