Forrás: MA

Egy fiatal izraeli férfi az utcán megismerkedett egy csinos lánnyal. Néhány randevú után az ágyban kötöttek ki, ahol kiderült a lány bizony nem is lány.

2005.04.30 22:15 Spicy Press Hírügynökség

Sok férfi álmodozik arról, hogy egy csinos lány, akit az utcán leszólít, megadja a számát. Egy fiatal fiú azonban nagyon ráfázott, amikor felhívta ezt az ominózus számot.

A fiatalember Tel-Aviv utcáin sétált, amikor odalépett hozzá egy feltűnően csinos lány és megadta a telefonszámát. A meglepett férfi néhány nap elteltével felhívta a lányt és elhívta randizni. Néhány találka után felmentek a fiú lakásába, ahol vadul egymásnak estek. Egy kis idő elelteltével a férfi úgy érezte valami nincs rendben, kezével olyasmit tapintott ki, aminek nem kellett volna ott lennie. Felkapcsolta a villanyt és kiderült, hogy megérzése igaznak bizonyult: a nő valójában férfi volt. A ‘nő’ nem jött zavarba és folytatta a férfi simogatását és csókolgatását. Ekkor vita robbant ki kettejük közt. A férfi kihívta a rendőrséget, akik letartóztatták a 28 éves transzszexuálist.

Comments are closed.