Forrás: Index

Hírlap BelföldKülföldEUTechGazdaságBulvárVéleménySportKultLapcsaládKeresésFórumokLevelezésTár.hu

Hotel, Cinematrix, Utazás, Biztosítás, Érettségi, Totalcar, Larkinor, T. Homár, Chat, Velvet, 24óra, Prohardver, Karrier, Lakás

hirdetés

cinehirek

KritikákHírekCikkekFilmpremierekDVD-premierekToplistaGalériaTitanic filmfesztivalJáték

Keresés

Filmek közt Személyek közt Cikkek közt Teljes filmadatbázisť

A Cinema City International (CCI), Közép-Európa és Izrael piacvezető mozihálózat-tulajdonosának lányvállalata, a magyarországi filmforgalmazói piac új tagjaként kezdte meg április elsejével működését Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. néven. Az első, hazánkban általuk piacra kerülő filmet, a Mr. és Mrs. Smith-t nemzetközileg a Revolutionary Releasing forgalmazza. A Fórum Hungary és a Revolutionary Releasing hosszú távra szóló megállapodást kötött.

A Mr. és Mrs. Smith Angelina Jolie és Brad Pitt főszereplésével készült és nagy nemzetközi várakozás előzi meg. A Mr. és Mrs. Smith lesz az első olyan film a Fórum Hungary kínálatában, melynek nemzetközi jogaival a Revolutionary Releasing rendelkezik. A Revolutionary Releasing korábban Magyarországon játszott filmjei között olyan sikerek szerepelnek, mint a Hannibál, a Bazi nagy görög lagzi, a Mi kell a nőnek? és a Nagy Sándor, a hódító.

A jövőben várható filmek között található például a Lord of War Nicholas Cage főszereplésével, a Matador Pierce Brosnannel, a Johnny Depp nevével fémjelzett The Libertine, és a Keeping Mum, Rowan Atkinsonnal a főszerepben.

Comments are closed.