Forrás: MA

A 35 éves izraeli férfi felmászott az „Azrieli” bevásárlóközpont tetejére, és azzal fenyegetőzött leugrik. A kíváncsi vezetők, megálltak bámészkodni, óriási dugót okozva ezzel Tel-Avivban. A férfi végül lemászott.

2005.04.26 15:16 Spicy Press Hírügynökség

Egy fiatal férfi felmászott Tel-Aviv egyik bevásárlóközpontjának a tetejére, azzal a céllal, hogy onnan levesse magát. Akciója óriási felfordulást okozott, az utak teljesen beálltak, órákig ültek az autó tulajdonosok a dugóban. A rendőrség a férfi miatt lezárta az egyik legforgalmasabb főutat. Az autósok számára két további sáv szabadon maradt, amiken pillanatokon belül óriási dugó keletkezett.

A kíváncsiskodó autósok ugyanis az út közepén megálltak kocsijukkal és nézték a történéseket. A helyszínre érkezett a rendőrség, a mentő és a tűzoltók, akik tárgyalásba kezdtek a férfival, kérvén, hogy ne ugorjon le. A járdára egy felfújható matracot helyeztek arra az esetre, ha a férfi mégis levetné magát. Végül sikerült lebeszélni az ugrásról, a férfi lemászott, az autósok pedig ott maradtak a dugóban.

Comments are closed.