Forrás: MA

Pert indított egy nő szeretője ellen Izraelben. Az asszony azt állítja a férfi megígérte elveszi, mégsem tette. A nő most 300 ezer sékelt (kb. 15 millió forintot) követel a fájdalomdíjként.

2005.04.22 19:33 Spicy Press Hírügynökség

A 25 éves nő házasságban élt, három gyermek édesanyja. A „férfi” 17 éves diák volt, amikor megismerkedtek. Egymásba szerettek és titokban szeretők lettek. A nő szerint a férfi megígérte elveszi, ha elválik férjétől.

Az asszony elhagyta férjét és gyermekeivel szeretőjéhez költözött, közös gyermekük is született. A kisbaba megszületését követően a fiatal férfi aláírt egy nyilatkozatot, amiben elismeri apaságát és kijelentette, hogy elveszi gyermeke anyját.

Ám kettejük viszonya a kisbaba megszületése után megromlott, ennek ellenére még két évig együtt maradtak, majd elváltak útjaik. 7 évvel a szakítás után az asszony feljelentette a volt szeretőt, aki nem teljesítette ígéretét.

A férfi azt vallotta a bíróságon, hogy az asszony kihasználta naivságát, fiatalságát és elcsábította. Ezen felül kijelentette, hogy az asszony minden szava hazugság, soha nem ígért házasságot. A bírónő elfogadta a szerető magyarázatát, és bizonyítékok hiányában elejtette a vádat.

Comments are closed.