Forrás: MNO

Izrael nem szakította meg Kínával katonai jellegű kapcsolatait a Pentagon magas rangú tisztviselőinek tett ígéretei ellenére sem – írja az American Enterprise Institute című lap egyik szakértője. Meglepetéssel várták a Kentucky Fried Chicken ellen érkező állatvédőket – olvasható a NewsMax honlapján.

American Enterprise Institute

Izrael a Pentagon magas rangú tisztviselőinek tett ígéretei ellenére sem szakította meg Kínával a katonai jellegű kapcsolatait – írja az American Enterprise Institute egyik szakértője, aki korábban a védelmi minisztériumban volt a kínai-tajvani kérdés felelőse. A hírek szerint 2004 márciusában az izraeliek és a kínaiak magas szintű tárgyalásokba kezdtek a Tavor fegyverrendszer, pilótakiképző rendszerek, fejlett hírközlési és megfigyelési felszerelések és egy sor robotrepülő eszköz Kínának való eladásáról. A Harpyk tervezett felújítása miatt már a Pentagon vezetői, köztük Paul Wolfowitz és Douglas Feith is tiltakoztak az izraeli védelmi minisztériumnál, a légierő vezérkari főnöke, John Jumper pedig lemondta tervezett izraeli látogatását.

NewsMax.com

Meglepetés várta a People for the Ethical Treatment of Animals nevű állatvédő szervezet tagjait, mikor a Kentucky Fried Chicken (KFC) „csirke-gyorsétteremlánc” egyik üzletéhez mentek tiltakozni. Ott ugyanis nem piros szőnyeggel, hanem bekapcsolt locsoló-berendezéssel várták őket. Ahogy a konzervatív NewsMax hírportál fogalmaz, John Olivo étteremvezető „full draftra rakta a rendszert”, hogy eláztassa a tüntetőket.

Comments are closed.