Forrás: MA

Az izraeli rendőrség zsarolással vádol egy fiatal párt. Az élettársak megfenyegették az udvarlót, ha nem fizet, feljelentik szexuális zaklatésért.

2005.04.07 17:28 Spicy Press Hírügynökség

A fiatal férfi nem is sejtette, hogy a romantikusnak induló találkozásból rémálom lesz. Majdnem elvesztette vagyonát egy fiatal pár miatt, akik becsapták, megfenyegették és azzal zsarolták, feljelentik a rendőrségen.

A történet 3 napja kezdődött el, amikor a 31 éves férfi találkozott a 24 éves csinos lánnyal. Egy rövid és kellemes beszélgetés után, a lány felhívta a férfit a lakására. Amint beléptek a helyiségbe a nő férje ráugrott a vendégre, majd mindketten ütlegelni kezdték, megkötözték, és azt állították a férfi meg akarta erőszakolni a lányt.

Aláírattak vele egy nyilatkozatot, mely szerint 50 ezer sékellel (2,5 millió forinttal) tartozik nekik. Ezek után arra kényszeríttették, hogy menjen el a bankba és vegyen ki némi készpénzt. Elvették tőle az iratait és a lakáskulcsát. Szerencsére egy óvatlan pillanatban, sikerült megszöknie elrablóitól és értesítette a rendőrséget. A fiatal párt letartóztatták.

Comments are closed.