Forrás: Híradó

Hazai vereséggel fejezte be szereplését a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjében Báder Márton csapata, a Cibona Zagreb

A török Ülker Istanbullal szemben elbukó – a rájátszást 1/5-ös mérleggel záró – horvátok magyar centere 20 percet töltött a pályán, s ezalatt 10 pontig, illetve 3 lepattanóig jutott.

Mivel Németh István együttese, a lengyel Sopot már szerdán kiesett, Dávid Kornél személyében csak egy magyar légiósa lesz a kontinenselit negyeddöntőjének. A spanyol Vitoriát erősítő kiválóság a legjobb 8 között az olasz Treviso ellen bizonyíthat, amely pályaelőnyt élvez a két győzelemig tartó párharcban.

Eredmény, középdöntő, 6. (utolsó) forduló, D-csoport:Cibona Zagreb (horvát)-Ülker Istanbul (török) 64-68

A negyeddöntő párosítása:Maccabi Tel Aviv (izraeli)-Pesaro (olasz)Panathinaikosz (görög)-Efes Istanbul (török)CSZKA Moszkva (orosz)-Ülker Istanbul (török)Treviso (olasz)-Vitoria (spanyol)

Az első mérkőzésekre jövő kedden az elöl álló klub csarnokában kerül sor, a másodikokat két nappal később, míg az esetleges harmadikokat április 14-én játsszák. Az idényzáró négyes döntőnek Moszkva ad otthont május 6. és 8. között.

Comments are closed.