Forrás: Híradó

A NOX együttes lemezbemutató koncertje április 1-jén este 7-kor kezdődik a soproni Sportcentrumban.

Gerendás Péter ad koncertet április 1-jén délután 3 órától a miskolci ITC-székházban, a Mindszent tér 1-ben.

A NOX együttes lemezbemutató koncertje szintén 1-jén este 7-kor kezdődik a soproni Sportcentrumban.

A Besh odroM ugyancsak pénteken, április 1-jén este játszik, 8 órától, a budapesti Kuplung-klubban, a VI. Király utca 46-ban.

4 éve mutatták be Diószegi László rendezésében a “Brassói pályaudvar” című táncösszeállítást, amelyet azóta időnként újra és újra műsorra tűznek, hihetetlen sikerrel; – ezért április 3-án, vasárnap este 3 alkalommal is előadják. A táncműsor címéül szolgáló helyszín, a Brassói pályaudvar azt a multikulturális csodát jelképezi, amelyet röviden úgy hívnak, hogy: Erdély. Azt a páratlan sokszínűséget, amelyben román és magyar, szász és cigány, csángó és zsidó néprajzi elemek léteznek egymás mellett, békés büszkeséggel, egyetértésben…

A “Brassói pályaudvar” nem hagyományos táncszínházi előadás, hanem egy olyan “happening”, amelynek a közönség is aktív résztvevője. Önök is részesei lehetnek ennek a műsornak, 3-án vasárnap este. Az előadások ˝ 7-kor, 8-kor és ˝ 10-kor kezdődnek a Kelenföldi pályaudvaron.

Dés László “Utcazene” címmel készítette el az új lemezét, amelynek 2 budapesti bemutató koncertjét április 1-jén este 7-től és 10 órától hallgathatják meg a Madách Színházban.

Április 1-3-ig péntektől vasárnapig Orchidea és Bromélia kiállítást rendeznek a Mezőgazdasági Múzeumban a városligeti Vajdahunyadvárban. A kiállításon szakmai programok, virágvásár, zsákbamacska, tanácsadás és szakkiadványok árusítása A kiállítás mindhárom nap reggel 10- este 6 óráig tart nyitva.

Április 2-án, szombaton Tavaszváró Szezonnyitót rendeznek a Vasúttörténeti Parkban. A programok délelőtt 10 órától este 6-ig tartanak, Budapesten a Tatai út 95-ben. Bővebb információt a www.vasuttortenetipark.hu oldalain kaphatnak.

Április 2-3. szombaton és vasárnap kerül sor a XXIV. Országos Táncháztalálkozóra és kirakodó vásárra a Papp László Budapest Sportarénában.

Április 3-án vasárnap 2 futóversenyt rendez a Zöldgömb Sportegyesület. 11 órától a Versenyben a Libegővel, 11.45- től pedig a Fussunk fel a János-hegyre elnevezésű versenyre kerül sor. Bővebb információt a www.zoldgomb.hu oldalain kaphatnak.

Holmi

Comments are closed.