Forrás: MA

Havas Henrik szinte mindegyik műsorában kiakasztja vendégeit. A Mokka ezúttal sem ért véget békésen. Ezúttal Vágó István borult ki.

2005.03.24 07:11

Havas Henrik a jubileumi legyen Ön is Milliomos adását figurázta ki, ahol emlékezhetünk, helytelen válasszal nyert az egyik játékos 3 millió forintot. Nem mellékesen Havas a legjobb műsorvezetőnek titulálta önmagát, ami Vágó szerint nem helytálló.

A ‘kvízprofesszor’ elmondta, Havas nemcsak hogy gonosz, de még szenilis is. Már könyvében is észrevett erre utaló jeleket, ahol bizonyos tényekről megfeledkezik. Most pedig azt hagyta figyelmen kívül, hogy a Kamera Hungária legjobb műsorvezetői díját nem Havas, hanem Vágó kapta.

Havas állítása szerint nem akarta megbántani vendégét, ő ilyen, és amúgy sem haragszanak rá interjúalanyai. Hiszi ő… Ez azonban aligha van így. Benkő Dániel például manipulátornak nevezte, aki gonoszságával leplezi impotenciáját és antiszemitizmusát.

Anettka is kiakadt Havasra, és egyáltalán nem tartja jó műsorvezetőnek. Korábban Csisztu Zsuzsával, Kuncze Gáborral és Boros Lajossal is összeugrott a Tanár Úr, aki tehát lassan elfelejtheti azt az ábrándját, hogy ő rá bizony nem haragszik senki. (Színes Bulvár Lap híre alapján ma.hu)

Comments are closed.