Forrás: Híradó

Bácsfi Diána mostantól politikai karrierjére koncentrál: a Magyar Jövő Csoportot párttá alakítaná, és indulna az önkormányzati választásokon

Látványos köztéri demonstrációval készül megünnepelni alapítása első évfordulóját a Magyar Jövő Csoport – írja a Magyar Hírlap. A hungarista csoport vezetője, Bácsfi Diána a napilapnak elmondta: mostantól politikai karrierjére koncentrál. Tervei közt szerepel, hogy az általa vezetett csoport párttá alakuljon.

Az ELTE-ről nemrég elbocsátott hallgató jövőre ringbe szállna az önkormányzati választásokon. Zuglói lakosként kerületének érdekeit szeretné képviselni. Elmondta: a XIV. kerületiek felkészülhetnek arra, hogy az arcképével ékesített plakátok a kampány idején ellepik majd a környék utcáit. A mozgalom időközben kiválasztott egy angyalföldi pincehelyiséget, ahol szeretné berendezni országos központját.

A Dagály utcában lévő társasházban már le is előlegezték a kétmilliós vételárat. Ha összejön a kívánt összeg, megvásárolják, ha nem, akkor a havonta befolyó mintegy 50 ezer forintnyi tagdíj egy részéből bérlik az irodát. Mindenesetre Bácsfi és édesanyja kész kisebbre cserélni lakásukat, hogy a vételár különbözetéből finanszírozza az ingatlanvásárlást. Az újnyilasok remélik, hogy április 27-én felavathatják irodájukat. A lakók viszont nem lelkesednek azért, hogy Bácsfiék beköltözzenek, ezért igyekeznek meghiúsítani a szerződéskötést.

Magyar Hírlap

Comments are closed.