Forrás: MA

Egy izraeli szexológus szerint a különböző nemzetek más és más időpontban szeretnek szeretkezni. De vajon mikor a legjobb?

2005.03.22 18:15 Spicy Press Hírügynökség

Ha a szépirodalomból merítünk, láthatjuk, hogy a franciák leginkább a kora esti órákban szeretkeznek. Az olaszok a reggelt részesítik előnyben, míg az amerikaiak az éjszakát. A legtöbb szexológus szerint azonban pont éjszaka fordul elő legtöbbször, hogy a párok nem elégedettek partnerükkel.

Ilyenkor ugyanis fáradtak vagyunk, egész nap dolgoztunk, a vacsorával jól belakmároztunk, és nem tudjuk kielégíteni társunkat. Szakértők szerint a délután a legtökéletesebb idő a szeretkezésre. Ilyenkor éberek vagyunk, figyelünk partnerünkre, nem is beszélve arról, hogy a nap hátralevő része könnyen elrepül még munka mellett is.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a reggeli vagy a kora esti szeretkezés nem lehet ugyanolyan jó. Egy jó tanácsot azonban mindenképpen érdemes megfontolni: aki kedvet kapott a dologhoz, és ebédszünetében inkább hazasiet, ne öltözzön utána át, mert munkatársai bizonyára rájönnek, hogy nem enni volt.

Comments are closed.