Forrás: Origo

Indiában megölték a horvát parlamenti elnök fiát

2005. március 7., hétfő, 20:12

Megölték a horvát parlamenti elnök fiát Indiában; Vladimir Seks házelnök még hétfőn Indiába utazik a holttest azonosítása céljából – jelentette a Hina horvát hírügynökség nem hivatalos értesülésekre hivatkozva.

A parlamenti elnök fiának haláláról szóló hírek hétfőn kaptak szárnyra Zágrábban, annak nyomán, hogy Seks aznap váratlanul lemondta hivatalos izraeli látogatását. A halálhírt eddig sem a zágrábi parlament, sem a horvát külügyminisztérium nem erősítette meg.

Helyi sajtóhírek szerint a 25 éves, szociológus hallgató Domagoj Seksszel, aki több alkalommal, több hónapot töltött Indiában, gonosztevők végeztek, eddig tisztázatlan körülmények között. Motorkerékpárjának, úti okmányainak és 500 euró zsebpénzének nyoma veszett.

A fiatalembert február 25-én látták utoljára élve, holttestét a nyugat-indiai Goa környékén, Újdelhitől ezer kilométernyire az óceánból fogták ki indiai rendőrök – adta hírül a horvát sajtó Domagoj barátaira, útitársaira hivatkozva, akik állítólag azonosították a holttestét.

(MTI)

Comments are closed.