Forrás: MNO

Werber ismét felbukkant Pesten?

Többen látták a volt kampányigazgatót a Parlamentnél

2005. március 3. 12:10

MNO

Elképzelhető, hogy ismét Magyarországon van Ron Werber. A Fidesznek többen jelezték, hogy látták az MSZP ex-kampányigazgatóját a Parlament környékén. Nyakó István, a szocialisták szóvivője leszögezte: az MSZP nem áll szerződéses kapcsolatban Werberrel.

Ron Werber, a szocialisták (egykori) kampányigazgatója esetleges visszatéréséről ír a Fidesz frakció honlapja, miután több olyan olvasói jelzést is kaptak, miszerint Ron Werbert látni vélték, amint gyalog közlekedett a Parlament és a Miniszterlnöki Hivatal között.

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerkesztőségünknek kijelentette: nem érkezett hozzá olyan információ, miszerint Werben Magyarországon tartózkodna. Hangsúlyozta: nem állnak szerződéses kapcsolatban az izraeli kampányszakemberrel. A kormányszóvivőt ezügyben még nem tudtuk elérni.

Ron Werber a tavaly tavaszi EP-kampányt követően távozott az MSZP-től; emlékezetes, a kampányigazgató a választás előtt egy csapatfelkészítésen – az Index helyszíni tudósítása szerint – lefasisztázta és paranoiás bandának nevezte a Fideszt. Távozásáról azóta többször is írt a sajtó – legutóbb december végén, egy liberális napilapnak adott interújában Hiller István pártelnök jelentette ki, hogy az MSZP már nem áll kapcsolatban Werberrel -, ám még jóval az EP-kampány után is közeli szálak fűzhették a szocialistákhoz, mint azt az MTI-vel kapcsolatos szeptemberi incidens is mutatja. Mint a Magyar Nemzet megírta, Werber egy nyilatkozatának leállítását kérte a távirati iroda vezetőjétől. Werber kifogása az volt, hogy az MSZP üzenetei nem mennek át eléggé az MTI-n.

Kiadja a Nemzet Lap és Könyvkiadó Kft. © 2001-2005

Comments are closed.