Forrás: MA[cikk] ‘Extatikus’ buli a szafari parkban

Az izraeli rendőrség letartóztatott 15 fiatalt, akik bemásztak éjjel a szafari park területére. A fiatalok azt állították, meg akarták etetni a zsiráfokat…

2005.03.01 21:13 Spicy Press Hírügynökség

Tizenöt 20-27 év közti férfit tartóztatott le az izraeli rendőrség, akik átmásztak a szafari kerítésén. Szerencsére, néhány rendőr épp a közelben tartózkodott és látták, amint a fiúk bemásznak a parkba.

Miután erősítést hívtak, a csapat után indultak. Meg is találták a 15 férfit, akik csak annyit mondtak, hogy meg akarták etetni a zsiráfokat. A rendőrök több extasy tablettát is találtak náluk. A parkban dolgozók szerint, az utóbbi időben éjjel sokan bemásznak a zárt területre, kábítószereznek, isznak, majd a parkban buliznak.

‘A legnagyobb baj az, hogy a szemetet mindig itthagyják nekünk’ -mondta az egyik munkás. A letartóztatottak azt állítják, éjszakai kirándulásokat tesznek az ország minden részén.

Köztük volt idegenvezetőjük is, aki azt vallotta a rendőrségnek, hogy több mint 16 éve vezet kirándulásokat éjszaka. ‘Több mint 6000 embert vittem holdfényben kirándulni. Szeretjük az állatokat és a természetet’- mondta a férfi.

Egy dolog azonban biztos, két hete meghalt egy 5 éves zsiráf, mert a gyomra eltömődött a sok parkban hagyott zacskótól, amit megevett.

Comments are closed.