Forrás: MA[cikk] A masszázs csapdája

Az izraeli orvos örömmel újságolta barátjának, hogy masszázzsal egybekötött szakmai konferenciára hivatalos. Az orvos ekkor még nem is sejtette, hogy rendőr barátja és annak testvére csapdát állítottak neki.

2005.02.25 17:23 Spicy Press Hírügynökség

Az egész történet még a konferencia előtt kezdődött. Az orvos örömmel mesélte barátjának, hogy szakmai konferenciára készül, ahol a résztvevőket masszázzsal fogják kényeztetni. A kongresszus elkezdődött és természetesen a beígért masszázs sem maradt el. Bár az orvos számtalanszor szólt, hogy férfi masszőrt kér, mégis nő jelent meg, aki a rendezvény után szexuális zaklatásért feljelentette a naiv doktort.

A feljelentett férfi rendőr barátja felajánlotta ügyvéd testvére szolgálatait az ügy gyors lezárásának érdekében. Az orvos nagyon hálás volt barátja intézkedéséért és kezdett megkönnyebbülni. Eszébe sem jutott, hogy az egészet a két testvér tervelte ki. Akkor kezdett derengeni valami, amikor az ügy lezárása után is pénzt követeltek tőle. Az orvos ekkor rájött, hogy állítólagos barátai nagyon rászedték, ennek ellenére nem tett semmit.

Az igazságra akkor derült fény, amikor az ügyvéd beperelte a doktort, mert az nem volt hajlandó még többet fizetni. A rendőrség nyomozása során a két testvér terve gyorsan lelepleződött. A nyomozás még jelenleg is tart.

Comments are closed.