Forrás: Hírtv

Már 150.000-en látták a Sorstalanságot

Dátum: 2005. Feb. 22., Tuesday, 14:31

Rovat Film

“Az első hetet megmentheti a reklámkampány” – szokták mondani, ám a Sorstalanság már a második héten is egyedül állt helyt magáért. A Sorstalanság második hétvégéjét töltötte a magyar mozikban, és töretlen sikerrel játsszák: vasárnap este a 150.000-ik jegy is elkelt Kertész Imre és Koltai Lajos filmjére, és így egyértelműen bebizonyosodott, hogy a nézők körében is nagy siker – a szájpropaganda pedig csak növeli az iránta kifejeződő érdeklődést.

Csupán összehasonlításul néhány hollywoodi sikerfilm adatai: ugyanennyi idő alatt a Pókember 133.000, Az utolsó szamuráj (Tom Cruise főszereplésével) 114.000, a Nagy Sándor, a hódító (Colin Farrell és Angelina Jolie főszereplésével) 92.000, A minden6ó (Jim Carreyvel) 122.000 nézőt vonzott a hazai filmszínházakba.

A Sorstalanság a diákokat is megmozgatja: az öt városban, Debrecenben, Miskolcon, Győrött, Pécsett és Székesfehérváron meghirdetett ingyenes diákvetítésekre a négyszeres túljelentkezés miatt sorsolással kellett kiválasztani azokat a szerencséseket, akik gálavetítésen tekinthetik meg a filmet, és utána beszélgetésen vehetnek részt az alkotókkal.

IC Press

A hír forrása: Hír TV

http://hirtv.hu/

A hír elérhetősége:

http://hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=40586

Comments are closed.