Forrás: Blikk

Tehetségkutatót tart a zenecsatorna

London – Óriási videojockey-válogatást rendez Európában a Music Television. Izrael, Szlovákia, Csehország és Románia mellett Magyarország is érintett a dologban: két szerencsés honfitársunk ugyanis mindenképpen bekerül a döntőbe.

A versenyt egy ruhacég szponzorálja: az ő üzleteikben bárki hozzájuthat ahhoz a jelentkezési ívhez, amelyet kitöltve bekerülhet azok közé, akiket meghallgatnak. Minden országból 400 jelentkezőt választanak ki, akik közül végül ötvenet hívnak próbafelvételre. Végül minden országból három jelölt marad: az így összeálló 15 tagú csapat tagjai Prágában, kamerák előtt mérkőznek meg a lehetőségért.

– Miután az ilyen válogatásoknál éppen azokat a képességeket mérik fel, amelyek az ember természetéből fakadnak, szerintem készülni nem igazán lehet rá – vélekedett Geri, a VIVA műsorvezetője. – Sőt szerintem nem is kell, hiszen ha valaki nagyon készül, talán még görcsössé is válhat.

Geri kollégája, Timo szerint az is fontos, hogy a jelentkezők jól beszéljenek angolul, bár egy kis akcentus talán még szimpatikus is lehet a döntéshozóknak.

GA

Comments are closed.