Forrás: MNO

Nukleáris robbantások okozták a cunamit?

Észak-amerikai lapszemle

2005. január 11. 9:11

Simon Zoltán

A cunamit víz alatti nukleáris kísérletek okozták, melyeket az amerikaiak, az izraeliek és az indiaiak végeztek – idézi az Al-Usbu című egyiptomi hetilapot a Campaign for Working hírlevele. Belousz orosz tábornok három lépést javasol az amerikai rakétavédelmi rendszer semlegesítésére – írja az American Foreign Policy Council.

Campaign for Working Families

Az arab média már meg is kezdte a cunamis összeesküvés-elméletek gyártását, írja a konzervatív Campaign for Working Families hírlevele. Az Al-Usbu című egyiptomi hetilap azt írja, hogy a cunamit víz alatti nukleáris kísérletek okozták, melyeket az amerikaiak, az izraeliek és az indiaiak végeztek. Szaúdi lelkészek szerint a legsúlyosabb pusztítás azokat az országokat érte, amelyek nem iszlám törvények szerint élnek. Őket Allah büntette meg most. Más lelkészek szerint azok haltak meg, akik hitetlenek (értsd: nem-muszlimok) voltak, vagy a karácsonyt ünnepelték.

Ugyancsak a Campaign for Working Families írja, hogy Mahmúd Abbász nem feltétlenül a béke embere, lévén hogy doktori címét egy olyan disszertációért kapta, amelyben tagadta, hogy a holocaust valaha is megtörtént.

American Foreign Policy Council

Vlagyimir Belousz orosz tábornok, az Orosz Tudományos Akadémia tagja három lépést javasol, amivel az amerikai rakétavédelmi rendszert lehetne semlegesíteni:

1. Az orosz stratégiai arzenál technológiai fejlesztése az amerikai rakétavédelmi pajzs áttörése érdekében;

2. új rakétaharc módszerek, beleértve csali rakéták használatát;

3. az amerikai rakétavédelmi rendszer létesítményeinek célba vétele ellenségeskedés idején.

Kiadja a Nemzet Lap és Könyvkiadó Kft. © 2001-2005

Comments are closed.