Forrás: MNO

Részlegesen felébredt a kómából Jasszer Arafat?

2004. november 6. 9:52

MNO

Egy izraeli újság honlapja azt közölte ma reggel palesztin forrásokra hivatkozva, hogy Jasszer Arafat palesztin elnök részlegesen felébredt a kómából.

Az YNET, a Yediot Ahronoth webes változata egy magas rangú palesztin tisztségviselőt idézett, aki az éjszaka meglátogatta Arafatot. A palesztin vezető állítólag tud forogni is az ágyában. Francia orvosok szerint három nap múlva lesz részleges diagnózis Jasszer Arafat állapotáról – közölte a Reuters nyomán a stop.hu.

Kapcsolódó cikkekArafat hosszú évek után elhagyhatja otthonátEgyre rosszabb Jasszer Arafat állapotaJasszer Arafat jobban érzi magátPárizsba viszik gyógykezelésre Jasszer ArafatotArafat halála káoszhoz vezetne?Chirac maga engedélyezte Arafat párizsi kezelésétAz Arafat-korszak végéről beszélnek palesztin vezetőkMérgezésre gyanakszik Jasszer Arafat környezeteArafat nem leukémiásArafat intenzív osztályon fekszikA halállal küzd Jasszer Arafat – kómában a palesztin elnökJasszer Arafat AIDS-es?Saron az Arafat halála utáni helyzetről tárgyaltArafatnál beállt az agyhalál

Kiadja a Nemzet Lap és Könyvkiadó Kft. © 2001-2005

Comments are closed.