Forrás: Magyar Rádió

Gólgazdag vb-selejtezők – Megint nyertünk!

2004. szeptember 9., csütörtök 8:00

1305 olvasás

Gólgazdag mérkőzésen nyert a magyar labdarúgó-válogatott Izland ellen. A vb-selejtezők 8. csoportjában a mieink a Szusza Ferenc-stadionban lejátszott összecsapás első félidejében 1-0-s hátrányba kerültek, miután Gudjohnsen betalált Király kapujába.

A második játékrészben gólpárbajt vívott a két csapat: Gera és Torghelle találatai után 2-1-re vezetett a magyar válogatott. Ezután Sigurdsson egalizált, majd a 3-2-es végeredményt Szabics állította be a 80. percben.

A hollandok otthon tartották a három pontot a csehek elleni labdarúgó vb-selejtezőn. A tulipánosok ugyanis Van Hooijdonk két góljával megnyerték az 1. csoport rangadóját.

További szerdai vb-selejtezők végeredményei: Görögország-Törökország 0-0, Svájc-Írország 1-1, Moldávia-Olaszország 0-1, Ausztria-Azerbajdzsán 2-0, Lengyelország-Anglia 1-2, Luxemburg-Lettország 3-4, Izrael-Ciprus 2-1, Norvégia-Fehéroroszország 1-1, Svédország-Horvátország 0-1, Bosznia-Hercegovina-Spanyolország 1-1 és Szlovákia-Liechtenstein 7-0.

Labdarúgó vb-selejtező hurrikán miatt elhalasztva

A CONCACAF zóna C-csoportjában a St. Vincent és Grenadines St. Kitts és Nevis elleni találkozóját hurrikánveszély miatt nem rendezték meg.

A csoport másik mérkőzésén: Trinidad és Tobago-Mexikó 1-3. B-csoport: Honduras-Guatemala 2-2, Costa Rica-Kanada 1-0. A-csoport: Panama-USA 1-1. Salvador-Jamaica 0-3.

MobilPress

Comments are closed.