Forrás: Hírtv

Madonna Izraelbe vonul vissza erőt gyűjteni

Dátum: 2004. Aug. 16., Monday, 09:30

Rovat Színes

Madonna megkezdte nyolc koncertből álló nagy-britanniai turnéját. A ma 45 éves popdíva néhány héten belül befejezi európai kürútját és Izraelbe vonul vissza erőt gyűjteni. Az olasz származású amerikai énekesnő nagy-britaniai körútjának első állomása Manchester volt, utolsó angliai koncertje pedig augusztus 26-án lesz a londoni Wembley stadionban.

A popdíva a világkörút keretében a következő hetekben Dublinban, Párizsban és Liszabonban áll még közönség elé. Madonna korábban azt tervezte, hogy két alkalommal fellép Izraelben is, de az ottani rossz biztonsági helyzet miatt lemondta koncertjeit. Madonna a napokban azonban bejelentette, hogy mégis elutazik a zsidó államba, de nem koncertezni.

Az énekesnő Izraelben a ‘felső villággal’ kapcsolatba lépve kívánja megújítja pozitív Kabbala energiáit. A kabbala a zsidó miszticizmus egyik legrégebbi formája. Sok történet él kialakulásáról, a legtöbb azonban megegyezik abban, hogy a kabbala arra a tudásra épül, amelyet Mózes Istentől kapott a Sínai-hegyen. A tudás Mózes halála után generációról generációra hagyományozódott. Madonna európai turnéját követően férjével és két gyermekével érkezik Izraelbe arra a Kabbala-túrára, amely szeptemberben kezdődik.

A hír forrása: Hír TV

Hír TV

Visszatértünk!

A hír elérhetősége:

http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=27534

Comments are closed.