Világfalu és Sábeszi Imakönyv

  Emih
 

Forrás: Emih

Talkshow és könyvbemutató egy helyen és egy időben

2006. március 30-án 18.00 órakor egy izgalmas, két részből álló este vendégei lehetünk az EMIH központjában

2006. március 30-án egy izgalmas, két részből álló este vendégei lehetünk az EMIH Keren Or Károly krt.-i központjában. Az est első felében Kepes András neves televíziós személyiség tart beszélgetést, majd ezt követően azt második felében pedig az újonnan megjelent fonetikus „három nyelvű” Mózes Imája -Sábeszi Imakönyv kerül bemutatásra a kiadók és a téma szakértői által.

Az est programja:

18.00: Kepes András – Világfalu zsidó szemmel

18.30: Kérdezz – Felelek – szabad beszélgetés Kepes Andrással

19.00: Köves Slomó rabbi – Lehet-e fonetikusan imádkozni?

19.15: Deutsch Gábor – A chábád imakönyvsorozata

19.30: Borsányi Schmidt Ferenc – Egy pár szó a Sábeszi Imakönyvről

Kepes András ismert televíziós személyiség, az RTL Klub-on nemrégiben láthattuk Világfalu címmel bemutatott legújabb sorozatát, amelyben igyekszik megérteni és bemutatni: hogyan élnek és gondolkodnak egy kis afrikai faluban, a dalai láma udvarában vagy egy chászid zsidó otthonban.

A tévériporter a kötetlen beszélgetés keretében munkája által szerzett tapasztalatairól és személyes élményeiről fog beszélni.

A Mózes Imája – Sábeszi Imakönyva Chábád Lubavics Alapítvány és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség közös kiadásában látta meg a napvilágot a közelmúltban. A Chábád imakönyv sorozatában ez a negyedik könyv, annyiban új az előzőekhez képest, hogy az ima szövege az eredeti héber és a magyar fordításon kívül fonetikus átírásban is megtalálható. A „három nyelvű imakönyv” magában foglalja a péntek esti imákat, a szombatfogadás otthoni szertartását és több száz dalt.

A belépés ingyenes. Részvételi szándékát kérjük jelezze.

Email: [email protected]; Tel.: 268-0183

EMIH Keren Or Károly krt.-i központ

Comments are closed.

Comments are closed.