Magyar Gárda: rendőrök menekítették ki Kende Pétert - videó

Forrás: HVG

Tüntetés

A Magyar Gárda péntek esti, a Vas utcai Széchenyi István Szakközépiskola és Gimnázium mellé szervezett demonstrációjáról rendőrök menekítették ki Kende Pétert, az Orbán Viktorról szóló botránykönyvek szerzőjét.

A tüntetést azért szervezte a gárda, amelynek egyébként a feloszlatását kérte az ügyészség, a józsefvárosi Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola és Gimnázium környékére, mert ebbe a Vas utcai iskolába járt az a 18 éves fiú, akit a múlt héten egy osztálytermi összeszólalkozást követően egyik osztálytársa - a gyanú szerint - az utcán annyira megvert, hogy a fiú nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A rendezvényen mintegy 50 egyenruhás gárdista és több mint száz árpádsávos zászlót lengető demonstráló jelent meg és gyertyát gyújtottak annak az épületnek a falánál, ahol a tragikus végű bántalmazás megtörtént.

A demonstráción megjelent Kende Péter író, újságíró is, akit a demonstráció végén a tüntetők bántalmazni akartak, ezért őt, kérésére, a rohamrendőrök menekítették ki újságírók kíséretében a folyamatosan zsidózó támadók közül.

Tekintse meg a demonstrációról készült videónkat!

MOnSTEr-X képe
MOnSTEr-X
Regisztrált: 2007.12.07.
link 5678 | MOnSTEr-X, 2008, január 27 - 03:16 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

Mit keresett ott a Kende?


adatlap
sofar képe
sofar
Regisztrált: 2003.05.30.
link 5579 | sofar, 2008, január 21 - 23:20 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

Moderálás történt, mivel ezen a portálon nem cigányozunk és nem "kormányozunk" Smile


adatlap