Forrás: Blikk

BUDAPEST – Sieg Heil! – ezzel a náci köszöntéssel, majd a jellegzetes karlendítéssel köszönt be Fekete Pákó egy videofelvételen, amely tegnap került fel az internetre. Az énekes Hitlert és Szálasit is élteti, és arról beszél, hogy utálja a cigányokat. Vajon tudta, mit művel?

Büszkén tekintett a Hitler portréjával nyomott fekete pólóra Fekete Pákó azon a videofelvételen, amely tegnap óta látható az interneten. Az énekessel egy internetes rádió stúdiójában beszélgettek – a rádióadót egyébként a provokációiról elhíresült blogger, Tomcat és csapata működteti.

Csakhamar szóba került Szálasi neve, pár perc elteltével Fekete Pákó felpattant a székből, és „Éljen a nemzetvezető!”, majd „Kitartás! Éljen Szálasi!” kiáltásokat hallatott sajátos kiejtésével. Pákón eleinte zavarodottság látszott, ám amikor Hitler került szóba, már úgy tűnt, hogy pontosan tudja, kiről beszél.

„Én nagyon-nagyon büszke vagyok Hitlerre, mert legalább ő elmondja az őszinteséget” – vallotta meg Pákó, miközben egy pólót lobogtatott, amelyen a náci vezér képe díszelgett. Az énekes nem rejtette véka alá azt sem, hogy nincs jó véleménnyel a romákról, akik szerinte „verekednek, rabolnak és folyamatosan hazudnak”. A zsidóságról is így nyilatkozott, elmondta, hogy otthon is sok bosszúságot okoztak neki.

Az ORFK szakértőjétől megtudtuk, hogy Fekete Pákó tettei nem minősülnek bűncselekménynek. Az énekes nem használt önkényuralmi jelképeket – Hitler képe nem minősül annak. Az illetékes kapitányság hivatalból eljárást indíthat, kiderítendő, hogy Pákó elkövetett-e szabálysértést.

Az énekest lapzártánkig nem sikerült elérni, ám a Pákó-rádióinterjú készítői internetes oldalukon elárulták: ők tanították meg a karlendítést, és Szálasiról is tőlük hallott először.

Bittó Ákos

3 hozzászólás to “Vizsgálják Pákó náci videóját”

  1. Rápolti Lacka

    Ez a gyerek imádja ha benne lehet bármibe, ami fenntartja a „sztárságát”, és sokkal butább annál, mintsem tudná, hogy mit mond. Számára minden egy jó „balhé”, ami fenntartja a vízen. Az a tragikus, hogy vannak, akik dróton rángatják õt, mint egy kismajmot. Akik vigyorogva kezet fognak vele, utána egymás között összekacsintanak, hogy ezt a kis hülyét is bedugták a csõbe. Így megy ez.

  2. djevojke

    3-szor néztem meg. Mindháromszor sírtam a röhögéstől. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Fekete Pákónak minden megbocsájtva. Csak így tovább.

  3. sofar