Kérések


Ofra Haza

Tisztelt fórumtagok, én nem vagyok zsidó, még csak vallásos sem (a keresztény vallásban sem hiszek). Hogy mégis írok nektek, annak az az oka, hogy nagy tisztelője és rajongója vagyok Ofra Hazának. Írtam róla egy szócikket is a magyar Wikipédiába, mert szégyen, hogy Róla, a Drágaságról, a Csodálatosról még nem volt ott szócikk! Ám sajnos az ottani "bennfentesek" szeretnének bizonytalanságot belevinni a megfogalmazásba, olybá tüntetve fel a helyzetet, mintha nem lenne teljességgel egyértelmű, hogy Ofra önhibáján kívül fertőződött meg! Mindez mélyen felháborít engem, mert úgy érzem, ezzel beszennyezik Ofra, a Hasonlíthatatlan emlékét!

Utazás olcsón - tapasztalatok

Hali!

Nekem Ausztria a kedvencem. Most voltam Felsőausztriában mindenki kedves, aranyos, szerető,...

Új lehetőség, akár ingyen is utazhatsz Olaszországba, Ausztriába, csak rajtad mulik.

zsidó származású magyar hírességek

Zsidó származású magyar hírességeket írok össze. Ebben kérek segítséget: link, nevek, stb...

Váci hitközség

Nagyon szepen kerek barmi informaciot a Vaci hitkozsegrol. Szinten bar milyen adatokat a jelenlegi zsido lakossagrol, ( ha van meg ott ).

Mikor volt megengedve a zsidok Vaci letelepedese?

Keresem Zentai áldozatának a bátyját

Udvozletem Sydney-bol.A kovetkezo nagy keresem lenne, szeretnem megtalalni Balazs Adam, a meggyilkolt Balazs Peter battyanak a telefonszamat.A Nepszabadsagban, megjelent Zentai Karolyrol szolo cikkem nyoman, az itteni npilap Ausztralia ujsagiroja szertne ha riportot keszitenek az elhunyt battyaval.Elore is koszonom a segitseguket

Támogatás az Avishai Cohen Trio koncertjéhez

A nemzetközi hírű izraeli-amerikai Avishai Cohen Trio (Chick Corea volt nagybőgőse) júliusi budapesti fellépéséhez keresek támogató partnereket. A bécsi koncertjükhöz sikerült megnyernem a Bécsi Zsidó Múzeum támogatását, remélem, Budapesten is létre jöhet a nagyszerű találkozás.