Forrás: Népszava

A nepszava.hu Hírvitájában „bálnavadász” hosszasan kifejti a lényeget: „Dúl a szellemi háború. Kun Bélák kontra Szent István népe.”

„karcos” Orbán pár másodperces tévés csöndjéről: Mitől kellett volna türtőztetnie Orbánnak magát, amikor is kiteszi két korábbi politikai (üzleti) barátainak származását a honlapjára (ami ugye egyébként személyiségi jogot sért), hogy ne rébuszokban beszéljünk: zsidó származásukról tudósította honlapja olvasóit. Aztán „tőrőlmetszettekről” értekezik és olyan emberekről, akik nemzeti értelemben azért reménytelenek, mert genetikai kódoltságuknál fogva erre alkalmatlanok. És itt is két zsidó származású kommunistát nevez meg. Ezek után ez egy olyan antirasszista érzelmű ember benyomását keltheti a nézőben, hallgatóban, olvasóban, aki azon gondolkodik akár egy másodpercet is, hogy arra a kérdésre „antiszemita-e ön?” megsértődik, és asztalt borítani tanakodik?

Ez nekem nem életszerű. Nekem az életszerű, hogy Orbánnak nem állt az egyenes válasz a szájára.

„Bagira99” a baloldal megosztó szerepéről: ki kezdett el harsogva polgározni, ki kezdett kokárdázni, ki mondta, hogy a nemzet nem lehet saját ellenzéke (a bukta után), ki osztotta fel az országot jókra és rosszakra, ki hazaárulózott, kik tettek tönkre minden nemzeti ünnepet a fütyörészéssel, üvöltözéssel, ki ajánlott kötelet??? Folytassam???

(http://www.nepszava.hu)

Comments are closed.