Video


Kiküldött tudózsidónk jelenti a nyúlon túlról

Tudózsidónk az elmúlt hetekben szomorúan látta, és a Sófár portálon is kénytelen-kelletlen dokumentálta, amint a parlamenti pártok megint az ő bőrére csapdlecsacsiznak a zsidókártyával.

ÓVÁS! hangverseny a Rombachban - Videó!

Sok évtizedes csend után után egy órára újra élet költözött a "Rombach"-ba: hangversenyt rendeztek 2005. április 21-én a romos Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában.

Fekete Pákó: átvertek - videó

Az énekes úgy ment interjút adni, hogy fogalma sem volt arról, hogy kiknek kell nyilatkoznia és miről. Miután megtudta, hogy egy "rasszista rádió" látja vendégül, minden kérésüknek eleget tett, mert féltette az életét. Közben azért nevetve bratyizott megfélemlítőivel. A rádiósok elismerték: ők tanították be a náci karlendítést.

Magyar Gárda: rendőrök menekítették ki Kende Pétert - videó

Tüntetés

A Magyar Gárda péntek esti, a Vas utcai Széchenyi István Szakközépiskola és Gimnázium mellé szervezett demonstrációjáról rendőrök menekítették ki Kende Pétert, az Orbán Viktorról szóló botránykönyvek szerzőjét.

"Nem utal semmi arra, hogy az adott szervezet bántalmazta Csintalant" (+videó)

Már otthon van Csintalan

E-mailben vállalta magára Csintalan Sándor megverését egy magát a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevező szervezet a Hír Televíziónak is eljutatott elektronikus levélben. A budapesti rendőrfőkapitány szerint azonban semmi nem utal arra, hogy ugyanazok bántalmazták volna Csintalant, akik októberben két szocialista politikus házát támadták meg Molotov-koktéllal.

Videók:

Csintalan otthon

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 4.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka negyedik napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 5.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka ötödik napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 6.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka hatodik napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 7.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka hetedik napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 1.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka első napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 8.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka nyolcadik napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 2.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka második napjára.

Hanukai videó üzenet Köves Slomó rabbitól - 3.nap

Köves Slomó rabbi videó üzenete Hanuka harmadik napjára.

Birobidjan: Zsidó Autonóm Terület Oroszország és Kína határán - videó

Mi Birobidjan? Mi? Birobidjan? Vagy Birobidzhan? Ami pedig ennél is furábban cseng, maga a válasz: Zsidó Autonóm Terület, 11 ezer kilométerre, mindössze 70 éves történelemmel, egy Sztálin nevű diktátor „barátságos” holocaustjának eredményeként, Kelet-Szibériában.

Anarchisták, zsidók és rendőrök kergették szét a nácikat Prágában - Videó

Prágában szombaton kiderült, mégis mi kellene a szélsőségesek elleni eredményes fellépéshez: a) jól felkészült rendőrség, b) a politikai, társadalmi elit egységes elutasítása. A cseh rendőrség különösebb nehézségek nélkül megakadályozta a neonácik által a prágai zsidónegyedben meghirdetett menetet és azt is, hogy az előbbiek komolyabb összetűzésekbe keveredjenek a nem kevésbé vérszomjas anarchistákkal. Na, ki áll a háború mögött?

Zsidózott? Pereljék be Szabó Dezsőt!

A zsidó faj pszichéjét boncoló beszéd és az izraeli elnöknek küldött kurvaanyázó verses üzenet miatt ifjabb Hegedűs Loránt szerint legfeljebb Petőfi Sándort, vagy Szabó Dezsőt lehet perelni. Az október 23-án a Szabadság téri református templom előtt elhangzott szövegeket az egykori miépes lelkész válogatta, hogy rávilágítson az "aktuális problémákra". A rendszerváltás óta ennél veretesebb zsidózás aligha volt még közterületen.

YouTube-on a Rabin-gyilkosság

Megdöbbentő gyilkosság történt Izraelben 1995. november 4-én: egy szélsőjobboldali zsidó fiatalember, Jigal Amir egy Tel-Avivban tartott békegyűlésen lelőtte Izrael miniszterelnökét, Jichak Rabint, akinek nevéhez fűződik az izraeli-palesztin békefolyamat elindulása. 12 évvel a merénylet után először a YouTube-on láthatóak a gyilkosság pillanatai, tisztán kivehető, ahogy Amir három golyóval megöli Rabint.

A három lövés