Matula dosszié


Ablak-Zsidó

Kik ezek a szőrös emberek a vastag pénztárcáikkal? Tényleg Róth Manónak hívták eredetileg Rákosit? Van-e rosszabb egy buta zsidó nőnél? A Matula Magazin egyik legambiciózusabb vállalkozásának keretében bemutatja a köztünk élő dzsúszokat és jaffákat. Megismerkedünk fizikai jellemzőikkel, lelkükkel, szokásaikkal, örömeikkel és bánataikkal. 5700 év szépen, betűrendben.

Zsidótlanítják Újlipótvárost

Köszöntöm a nézőket, szervusz Edmund. A kitelepítés lassan, de folyamatos zajlik. Itt vagyok a Pozsonyi út –Victor Hugo utca kereszteződésénél. A Victor Hugo utcából két család már délelőtt önként távozott, de a Pozsonyi út több házába bezárkóztak a zsidó lakosok.

Lovas István nyílt levelei - Egyenlő távolság

Mint a múlt héten megígértem, írok önnek az új Matuláról... Az új matulások - nyilván a kettős mérce elleni harcuk jegyében - viszont finomítottak az eredetin, ... Gyurcsány úr feleségének a nevét is érdemes beütni az új matula keresőjébe.

Lovas István nyílt levelei

Hugo Chavez

Venezuela elnöke

Tisztelt Elnök Úr!

A Hitler-Sztálin megegyezést követ_ Roosevelt-Churchill-Sztálin paktum után nehéz meggy_zni sokunkat arról, hogy a politikában a cél nem szentesíti a szövetséges moráljának hiányosságát vagy akár teljes hiányát. Úgyhogy nekem ne papoljanak arról, hogy ön baloldali, ha önt dicsérem.

Nyomozás a Matula ellen a zsidó adatbázis miatt

Nyomozás indult a Matula Magazin ellen, mert a Jobbik panaszát a hatóság - miután a haldokló pápáról készített fiktív riport ügyében tett jogi lépéseit elutasították - a zsidó adatbázissal kapcsolatban nyomozásra alkalmasnak ítélte. Órákra lekapcsolta a Kettősállampolgárság.hu-t szolgáltatója, miután az oldal nyilvánosságra hozta Para-Kovács Imre publicista lakcímét.

Uborkaszezoni szervercsaták

Jobbik vs Matula és Kettősállampolgárság.hu vs Para-Kovács

Lovas István nyílt levelei - Piszkos bombák

A Józsikázó balliberálisoknak

Meguntam vádjaikat, amelyeket legújabban Józsika ürügyén böfögtek a nemzet arcába.

Ezért segítek azokon, akik védelemre szorulnak.

Mégpedig a következő, kedves logikai bilinccsel, amelyet most örökre magukra kattintok azzal, hogy közkincsé teszem.

Lovas István nyílt levelei -

Rasszisták

Egy rasszista irodalmárnak

bárhol a világon

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A trianoni békediktátum 85. évfordulójára emlékeztek és emlékeznek azok, akik magukat magyaroknak érzik. Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy erről Spiró György is megemlékezett. A Mozgó Világ 1987. áprilisi számában a következő, 1984-ben írt versével.

"Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,

fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

"Szelleme szellent" az elnöki székben

Antall Józsefet gyalázó vers jelent meg a "zsidó adatbázist" is működtető Matula Magazinban; az internetes oldalt többek közt az Index és az Origo munkatársai jegyzik; noha a weboldal fiktív tudósításai és elmeszüleményei már több vihart kavartak, és állítólag a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálta a lap tartalmát, a magazin azóta is működik egy magyarországi szerveren.

Szép dolgok

Lovas István nyílt levelei - Keménynek kell lenni

Peremeczky Szilvia

(címzett címe ismeretlen)

Tisztelt Peremeczky Szilvia!

Lovas István nyílt levelei

Konzervatívok és liberálisok

A Josef Ratzinger bíborost

pápává választó kardinálisoknak

Kedves Atyák!

Örömteli híreknél is, akár ha valamiben bizonytalan vagyok, meghallgatom az örömöm keltette személy, esemény vagy ügy kérlelhetetlen ellenségeinek és ellenfeleinek megnyilatkozásait. Mintegy ellenőrzésként, hátha ösztöneim netán megcsalnak.

Noha örömöm visszatarthatatlan volt abban a pillanatban, amikor megtudtam, hogy a bajor Ratzinger bíborost választották pápává, most is ezt tettem.

Lovas István nyílt levelei

Lovas István nyílt levelei

Zsidó - nem zsidó

A Matula Magazin üzemeltetőinek

Mit gondolnak: a nagyközönség szerint melyik párthoz áll a legközelebb honlapjuk, amely az elhunyt pápa beleiben tett kirándulásra invitáló történettel nyit? Aki a részletekre kíváncsi, II. János Pál végbelében végzi az utazást. Nos?

Gyurcsány: bocsánatot kell kérni a holokausztért

Legelső kötelessége minden kormánynak, hogy védje a polgárait - mondta a miniszterelnök egy televíziós műsorban. Gyurcsány Ferenc szerint bocsánatot kell kérni a holokausztért, mert megbocsátani nem lehet azoknak, akik ezt kitalálták, hagyták, sőt bátorították. A világhálón fellelhető zsidóadatbázist bírálva azt mondta: vannak ügyek, amelyekben nem szabad próbálgatni, hogy meddig terjed a köz érzékenysége.

Gyurcsány Ferenc: bocsánatot kell kérni a holokausztért

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton reggel egy televíziós műsorban hangsúlyozta: bocsánatot kell kérni a holokauszt történéseiért.

2005.05.07 11:03 MTI

Gyurcsány: Bocsánatot kell kérni a holokausztért

A miniszterelnök egy tévéműsorban azt mondta, bocsánatot kell kérni a holokauszt történéseiért. Megbocsátani azonban szerinte utólag sem kell azoknak a kormányoknak, amelyek hagyták vagy segítették a holokauszt végrehajtását.

Gyurcsány: bocsánatot kell kérni a holokausztért

Népszabadság Online, 2005. május 7. 09:49

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton reggel egy televíziós műsorban hangsúlyozta: bocsánatot kell kérni a holokauszt történéseiért.

Fodor Gábor: "Zsidó és cigány vagyok, hogyha kell"

Jogos a felháborodás a Matula.hu internetes zsidóadatbázisán, mondta pénteken az MTV Nap-kelte című műsorában Fodor Gábor, az SZDSZ képviselője, aki nemrég érkezett haza az auschwitz-birkenaui Élet menetéről. "Én a magam részéről zsidó vagyok és cigány is, hogyha kell. Ha diszkriminációról van szó, akkor igen is deklaráljuk, hogy mi is kisebbséghez tartozunk" - mondta Fodor, hozzátéve, hogy ebben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is támogatja.

Fodor: "Zsidó és cigány vagyok, hogyha kell"

Magyarország

Fodor: "Zsidó és cigány vagyok, hogyha kell"

[2005-05-06]

A Matula visszavág

A Matula írja: "Az egész Magyarországot lázban tartó IZSDB-ügy kapcsán Lovas István, ez a kedves maci nyílt levelet intézett a Matula Magazinhoz. Levélre illik válaszolni, nekünk ezt tanította a mamánk, meg egyébként is, bolondokkal szórakoztató játszani."

Lovas és a matula - Kettősállampolgárság.hu - 2005. április 21.

Lovas István újabb levelet írt, a címzett most éppen a gusztustalan keresőjéről elhíresült matula.hu. Az első, ami felzaklatja, hogy zsidónak nevezik, holott ő magát nem tartja annak. Már majdnem egyet is értünk felháborodásával, amikor kiderül, hogy ez csak akkor zavarja, ha róla van szó, másokat minden különösebb szemérem nélkül nevez zsidónak, függetlenül attól, hogy az illető minek vallja magát.