Tomcat a Mokkában zsidózik - Videó

Tomcat: "A Talmudban is szerepel, hogy a gójokkal szemben minden eszköz megengedett, tehát el lehet pusztítani ... Egy gój megölése nem bűn, de benne vannak ilyen érdekességek is például, hogy egy három év alatti kislányt nyugodtan meg lehet..., mert ugye visszanő a szűzhártyája. ... Tehát vegyük már észre magunkat, hogy nem a Magyar Gárdától kell félni, ettől az 56 embertől. Itt egészen más erők munkálkodnak. Bárki elolvashatja: ha egy gój elolvassa a Talmudot, azt meg kell ölni."

JOSKA BACSI képe
JOSKA BACSI
Regisztrált: 2007.04.20.
link 4427 | JOSKA BACSI, 2007, augusztus 31 - 00:55 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

erdemes volna egyszer es mindenkorra megismertetni hogy a GOY SZO
nem serto egyszeruen azt jelenti nep
Evtizedek ota kulfoldon elek es igy egyes irasaimba hibak vannak.
FELVILAGOSITASAL KELL FOGLALKOZNI ezt akartam irni elobbi
hozzaszolasomban es a szot hibasan irtam le.


adatlap
Csige János képe
Csige János
Regisztrált: 2007.08.28.
link 4425 | Csige János, 2007, augusztus 30 - 08:53 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

Szegény luzsénszky Alfonz nem tudom hogy honnan kászálódott elő,egy ijen nagyszerü népre mint Israel ijen ördögien gonosz dolgot mondani hát szegény nagyon beteg lehetett,galamb volt előtte és kigyónak látta.Lehet szegény ember forgolódik a sirjában,mert miután meghalt rádöbbent odaát,hogy mijen nagy hüjeséget mondott.Az ördög egy hazug bukott angyal,akinek az az érdeke hogy a tisztát a szentet bemocskolja a hazugságaival,luzsénszki ennek a hazug ördögnek a szolgája volt és azt tette amit a főnöke adott a szájába.Én pedig kimerem jelenteni hogy ez az ember egy hazug gyülölködő és minden igazságnak ellensége.És azt is kijelentem hogy Israelt a MIndenható élő Isten az örökké való hívta életre,a sátánnak ehhez semmi köze sincs az őterve inkább az hogy a zsidóságot eltörölje a föld szinéről.De nem fog neki sikerülni még ha fel is robban dühében,mert Israel Istene őrködik az ő áldott népe felett.Nos szegény alfonz ha olvasná az irásomat,minimum sziv infarktust kapna,odase neki.Shalom.


adatlap
Maya képe
Maya
Regisztrált: 2006.12.21.
link 4424 | Maya, 2007, augusztus 30 - 08:11 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

Megtaláltam melyik fordítást olvashatta kedves tomcat..itt egy link, amit most találtam a neten...http://www.freepress-freespeech.com/holhome/ltalmud/talmud.htm#r02

1922-ből származik, egy enyhén fasiszta nézeteket valló "úriembertől".
Egy rövid részlet:
"Mi a Talmudból csak azokat a passzusokat fordítottuk le, amelyek a keresztényeket érdeklik. A többi hosszú lére eresztett vitatkozás, szőrszálhasogatás, üres hülyeség. Kár volna rájuk a papíros.
Ebben az új kiadásban a Talmud mondásait, tanításait, tárgy szerint csoportosítottuk, hogy mindenki könnyen tudja idézni.
A fordítás szó szerint hűséges, amit már sokszor bebizonyítottunk s bebizonyítjuk most is bárkinek. Ezért ne üljön fel senki a zsidó lapok hazugságainak, amelyek teleüvöltötték a világot azzal az ostoba állítással, hogy mi hamisan fordítjuk az ő "szent" könyvüket! Csak a halhatatlan Rohling szavaira gondoljunk ilyenkor, aki ezt írta: ,,Ha e fajzat, amely a sátántól született és ahhoz is tér vissza, ordítozni kezd és lármát csap, hogy őt rágalmazzák, ne higgy neki, kedves olvasó! Régi tulajdonsága ez már neki, hogy ha valaki Júda sebeit leleplezni meri, bőszült haraggal tördeli kezeit és türelmetlenség, gyűlölet, ártatlan emberek gyanúsítása fölött jajveszékel." De amikor a Talmud elvei alapján destruálták, aláásták hazánk integritását, erkölcsét, gazdasági életét és teszik ezt még ma is: akkor nekünk nem szabad egy szót sem szólni ellenük. "
A könyv szerzője: Luzsénszky Alfonz....


adatlap
Maya képe
Maya
Regisztrált: 2006.12.21.
link 4423 | Maya, 2007, augusztus 30 - 07:59 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

Azért kíváncsi lennék milyen nyelven olvasta tomcat a Talmudot....


adatlap
JOSKA BACSI képe
JOSKA BACSI
Regisztrált: 2007.04.20.
link 4417 | JOSKA BACSI, 2007, augusztus 29 - 16:17 | A hozzászóláshoz belépés szükséges

kell felvilagistasal foglalkozni ugy ahogy szemehanta barmok igy uszitanak hazudnak gyulolkodnek kell felvilagositasal harcolni
a felrevezetes a gyuloletre uszitas ellen


adatlap