Azért regisztráltam nálatok,hogy összegyűjtsem és elétek tárjam az RTL Klub fórumán elhangzott antiszemita megnyilvánulásokat.
Tudom,hogy sok újat ezzel nem nyújtok nektek, de mégis szükségét érzem,hogy lássátok, hogy mi ellen-kik ellen harcolok azon a forumon…..

Ime:

MENTÁLKORBÁCS(#257565)

2007-04-09 21:10:00 (1)

Az egészségügyi reform nem más, mint népírtás, amit a zsidók eszeltek ki a magyar nép kiirtására.
Az egészésgügy nem gazdasági, hanem szociális kérdés. Vagyis akkor is fenn kell tartani, ha nem gazdaságos. Ez minden országban így van. Kivéve nálunk. A zsidó kormánynak érdeke, hogy a magyarok tömegesen haljanak meg az EÜ ellátás megszüntetése miatt. Előbb a vidékkel végeznek, mert ott öntudatosabb a magyar, majd a főváros globalizált, nyiszlett magyarjait irtják ki.

11 hozzászólás to “Egy legálisan működő forum hozzászólásai:”

  1. Pálmai Tibor György

    RAMBO(#162243)

    2006-02-26 09:15:29 (955)

    Mi nem volt eddig tiszta? Sólyom zsidó, tehát az szdsz embere. Eddig ügyesen lapított, mint alkotmánybíró, de amint civillé avanzsált vissza, kibújt belőle a nációjára jellemző sunyiság és magyarellenesség. Gyurcsányt is bejuttatták a bársonyaszékbe ezek a rühesek. A médiákból száműzték a jobboldalt. Előkészítik a terepet a totális diktatúrához

  2. Gerson

    Hogy úgyvan !!!

  3. Pálmai Tibor György

    Mi van úgy ?
    Azt akarod mondani,hogy egyetértesz Mentálkorbács hozzászólásával ?

  4. Gerson

    Te hogy’ gondolod?
    Szerinted egy öreg zsidó mit gondolhat efelől?

  5. Pálmai Tibor György

    Elnézéed kérem, ezek szerint félreértettelek…..

  6. evabarat

    ebarat, jó lenne ha ezt szemetet a Sófár-ban nem jelentetnétek meg.
    Ez egyszerűen hányinger. Kivánnám ezeknek, hogy egyszer kipusztitandó kisebbségként éljenek és tapasztalják meg, hogy mit tettek és tesznek a zsidókkal. Szerencsére ma már ezt nem kell elviselnünk.

  7. Pálmai Tibor György

    Méghogy nem ??!!
    Lassan három éve vagyok azon a forumon és naponta el kell viselnem az ilyen megnyilvánulásokat !
    Természetesen ha nem tartjátok jó ötletnek, a jövőben mellőzöm a hasonló hozzászólások közlését…..

  8. savanyu joska

    „Mentálkorbács” is és „Rambo” is idóta. Erről ennyit. Ilyen megnyilvánulások nem csak az RTL Klub fórumában olvashatóak!:mad:

  9. Pálmai Tibor György

    Hát persze,hogy nem,de a Kuruc info és társlapjainál megszokott, az RTL foruma pedig egy nagy kereskedelmi adó foruma,ahol ninimum elvárható lenne az ilyen hozzászólások kimoderálása !

  10. savanyu joska

    A szomorú az, hogy egyre inkább terjednek az ilyen, és ehhez hasonló megnyilvánulások, mint az RTL klub fórumán. Meg lehet nézni bármelyik fórumot, ahol valaki politikai témát vet föl, előbb-utóbb elkezdenek firkálni a senki miskák, és mást nem tudnak, csak mocskolódni.

  11. Pálmai Tibor György

    Lehet,hogy mégsem volt hiábavaló a küzdelem….
    Irtam már az internetes szerkesztőségüknek is,hogy miként lehet,hogy az RTL eltűri a forumán az antiszemita megnyilvánulásokat,holott tudomásom szerint az RTL „vezérkarában” nem is egy zsidó van !!

    Erre tessék,tegnap a következő szöveg jelent meg a forumon:

    „Kedves Fórumozók!

    Az RTL Klub jelenlegi fóruma 2007. április 27-én megszűnik, ezért kérünk szépen mindenkit, hogy a számára fontos adatokat a következő napokban mentse el.
    Fórumozásra természetesen ezentúl is lesz lehetőségük, mivel a mostani fórumot egy új, könnyen kezelhető fórum váltja fel, ahol kultúrált körülmények között lehet ismét közösséget építeni.
    A későbbiekben szándékunkban áll a jelenlegi témákból átemelni az új rendszerbe, a regisztrációt viszont újból meg kell tenni.

    Megértésüket köszönjük
    Az RTLKlub.hu csapata ”

    Lehet,hogy vége a „vészkorszaknak” ? 🙂