Alija

nyelvoktatás

Héber beszédcentrikus nyelvoktatás Budapesten ,
főleg diákoknak -- "az 1 óra az nálam 60 percet jelent",
érdeklődni : 06 20 578 2652
F. Pisti (Ajsher)

A riói gyors

Szóval ott tartottunk, hogy egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér, (unokatestvér) akik alijáztak Izraelbe. Ez még márciusban történt, de most Bonyhárd Péter hazalátogatott, s így beszélgethettünk vele egy jót a mese folytatásáról. Nagyon nem kellett faggatni, a rengeteg élménytől teljesen fel volt villanyozva.

- Én éppen Izraelben "nyaraltam", amikor elutaztatok, ezért nem találkoztunk. Hogy született meg a döntés, hogy alijáztok?

Három falafel és egy jelzálog hitel

ŐŐŐŐŐrületesen szaporodnak manapság a blogok! - sóhajtotta Stirlic.

Nyugalom, nyájas olvasó! A blogok nem támadó ufók, hanem olyan személyes naplók, amelyeket szerzőjük nyilvánossá tesz az interneten. A korszellem hatása alól az Erec sem vonhatta ki tovább magát: élve a kínálkozó lehetőséggel, bekukkantottunk a jeruzsálemi Blum család hétköznapjaiba. A családfő, Brian, immáron harmadik éve írja politika-mentesnek szánt naplóbejegyzéseit, úgyhogy egyenesen a történet közepébe csöppentünk.

Az uj Izraeli - Magyarok Forumarol

Kedves Attila ,

az izraeli-magyarok foruma neveben kerlek a kovetkezok kozzetetelet "jol lathato helyen" a Sofarban :

--- kb. 3 honappal ezelott nyilt meg az izraeli - magyarok foruma Toth Zoli,alias Tuzok vezenyletevel,ami a rovid ido eltelte ellenere viszonylag latogatott hely lett.

Gratulálunk az új Blogod-hoz

Ha ezt a szöveget látod, a Blogod elkészült, és elkezdhetsz bloggolni.

Az alijás valóságshow eszkalálódik

Irsai Zsoltnak már két ellenlábasa is naplót/fórumot nyitott, a legújabb Gavriel Dayag blogja: "Karmiel. Kisváros a a Galili hegyek között. Aki Budapestről jött és és nem vágyik nyugalomra, annak túl csendes, túl nyugalmas, túl unalmas."

Még egy Alija Napló!

"Úgy döntöttem itt az idő megírni a valóságot Karmiel-ről, az alijáról, és kicsit vitatkozni Zsolttal. Az általa megfogalmazott panaszok jó része valóságos probléma, de nem Karmiel, hanem az ország problémája. "

Gratulálunk az új Blogod-hoz

Ha ezt a szöveget látod, a Blogod elkészült, és elkezdhetsz bloggolni.