Bors


Kennedy özvegye nyilvánosan lemondott a szexről

Százöt évig élt "ősanya", tragédiák egész sora, egy brutális orvosi beavatkozással elmebeteggé tett leánytestvér, zavaros nőügyek. Titkok, botrányok, világraszóló esküvők - aligha akad még egy amerikai család, amelynek története (múltja, jelene, jövője) ennyire izgatja a világot. A Bors a Kennedy-Fitzgerald család női ágának titkairól lebbenti föl a fátylat.

Az évszázad asszonya

Virágokkal a tüntetők ellen?

Akkor most van vagy nincs kordon a Parlament körül? Vagy csak lesz? Úgy tűnik, ezt még a maguk az illetékesek sem tudják. Több helyen megjelent ugyanis a hír: az országos rendőrfőkapitány meghosszabbította a terület lezárására vonatkozó intézkedését. A Bors tegnap csak virágládákat talált a Kossuth téren.

Ellengárdát szervez a kormány?

Jól kiverte a biztosítékot a Magyar Gárda a rendszeres felvonulásaikkal: Kondorosi Ferenc, az Új Rend kormánybiztosa most azt javasolja, hogy inkább az önkormányzatok hozzanak létre saját rendőrséget.

A Magyar Gárda rendszeresen felvonul olyan kistelepüléseken, ahol roma és nem roma lakosok konfliktusáról szereznek tudomást.

Egy önkormányzati rendőrség felállítása javíthatná az állampolgári biztonságérzetet

Fotó: MTI

Hitlerjugendről beszélt a pápa

A katolikus egyházfő először beszélt nagy nyilvánosság előtt arról, hogy személyesen is megélte a nácizmus rémségét.

A katolikus egyházfő először beszélt nagy nyilvánosság előtt arról, hogy személyesen is megélte a nácizmus rémségét. XVI. Benedek pápa első amerikai látogatásának New York-i állomásán, csaknem 25 ezer fiatal hívő előtt beszélt múltjáról.

Tizenévesként arra kényszerült, hogy belépjen a Hitlerjugendbe

Fotó: Bors

A "hosszú élet" génje csak nőkben van

Bár még nem az örök élet titkát fejtették meg, de amerikai kutatók végre azonosítottak olyan génváltozatokat, amelyek meghosszabbítják az

emberek életét.

Elképzelhető, hogy a férfiakból hiányoznak ezek a

változatok, mivel eddig csak női hordozókra bukkantak. Érdekes módon ezek a nők valamivel alacsonyabbak az átlagnál.

Titoval 200 ezerbe kerül egy éjszaka

Többségében diktátorokról nevezte el szobáit Belgrádban egy szálloda. A 61 lakosztály között megtalálható Hitleré, Titóé, Mussolinié, de több még készülőfélben van, így Szlobodan Milosevicsé is. A vendégek körében a legkeresettebb a náci vezér nevét viselő luxusterem.

Uri Geller már tudja, ki lesz a következő elnök

Volt titkosügynök CIA-ben, katona Izraelben, gyógyította David Beckham lábát, kutatott a brutálisan meggyilkolt Farkas Helga után, keresett olajat a Szaharában. Uri Gellert mégis egyetlen mutatványa tette világhírűvé: kezében minden erőkifejtés nélkül meghajlanak a kanalak. A magyar származású parafenomén tavasztól a TV2-n szórakoztatja a nézőket, ám erre nemcsak ő, hanem egy hazai riválisa is készül: Binger Vilmos le akarja bénítani a show-ban Gellert.

Cate két Oscart is bezsebelhet

Tegnap, helyi idő szerint hajnali fél hatkor jelentették be a 80. Oscar-gála jelöltjeit.Az előre hozott tájékoztatón azt is elmondták, hogy február 24-én rendezik a gálát, és úgy tervezik: a forgatókönyvírók sztrájkja ellenére is megtartják Hollywood legfényesebb eseményét a Kodak színházban.