Forrás: HVG

Tüntetés

A Magyar Gárda péntek esti, a Vas utcai Széchenyi István Szakközépiskola és Gimnázium mellé szervezett demonstrációjáról rendőrök menekítették ki Kende Pétert, az Orbán Viktorról szóló botránykönyvek szerzőjét.

A tüntetést azért szervezte a gárda, amelynek egyébként a feloszlatását kérte az ügyészség, a józsefvárosi Széchenyi István Gyakorló Kereskedelmi Szakközépiskola és Gimnázium környékére, mert ebbe a Vas utcai iskolába járt az a 18 éves fiú, akit a múlt héten egy osztálytermi összeszólalkozást követően egyik osztálytársa – a gyanú szerint – az utcán annyira megvert, hogy a fiú nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A rendezvényen mintegy 50 egyenruhás gárdista és több mint száz árpádsávos zászlót lengető demonstráló jelent meg és gyertyát gyújtottak annak az épületnek a falánál, ahol a tragikus végű bántalmazás megtörtént.

A demonstráción megjelent Kende Péter író, újságíró is, akit a demonstráció végén a tüntetők bántalmazni akartak, ezért őt, kérésére, a rohamrendőrök menekítették ki újságírók kíséretében a folyamatosan zsidózó támadók közül.

Tekintse meg a demonstrációról készült videónkat!

magyar gárda megemlékezés kende 2008jan hvg.hu

magyar gárda megemlékezés kende 2008jan hvg.hu barcs miklós

4 hozzászólás to “Magyar Gárda: rendőrök menekítették ki Kende Pétert – videó”

  1. Brázik

    A kormány elterelő hadművelete mindez, amit itt láthatunk!
    Hülyeségre, butításra, félrevezetésre mindig van pénz!

  2. profi

    Kedves Brázik!

    Dehogy a kormány elterelő hadmüvelete az egész.A kormányunk/kormányaink/ével,ill.évtizedek óta szőnyeg alá söpörnek egy mindenki számára világos,és sajnos nagyon is jelen lévő problémát ami a „cigánybünözés”.és ha valaki vitába szál velem/ami bizony ezen a portálon várható,és nem is baj mert az értelmes vitának van értelme/bizony létezik.A cigánybünözés mint fogalom NEM AZT JELENTI HOGY MINDEN CIGÁNY BÜNÖZŐ,mint a gyermekkori bünözés sem azt hogy minden gyermek bünöző.Vagy a fiatalkoru bünőzés se azt hogy minden fiatalkorú bünöző.Ezek elfogadott,használt,sőt tanitott fogalmak.Miért kell sunnyogni arról ami tény?
    Egyébként ma álltak biróság elé az olaszliszkai lincselés „eszkimó”vádlotjai,és valószinü hogy a 12-éves haramia aki rettegésben tartotta a Blaha L.teret/ami elég szégyen/lehet hogy norvég volt?Ha egyszer egy etnikumhoz tartozik akkor az az igazság.
    Megfigyeltem a médiában megjelent bünűgyi tudósitásokban szereplő személyekről csak akkor derül ki hogy roma,ha esetleg áldozat,ha elkövető akkor csend van,min,megélhetési bünöző/fél kilós aranyláncal a nyakában/.

  3. sofar

    Moderálás történt, mivel ezen a portálon nem cigányozunk és nem „kormányozunk” 🙂

  4. MOnSTEr-X

    Mit keresett ott a Kende?