Forrás: NOL

Népszabadság * Hírösszefoglalónk * 2007. szeptember 24.

Ami a rádióban zajlik, nem egyéb, mint az utolsó magyar nemzeti intézmény lerombolása – jelentette ki Kondor Katalin a győri NE-felejcs Polgári Egyesület A média szerepe a demokrácia megvédésében című rendezvényén.

A Magyar Rádió korábbi elnöke – a hirszerzo.hu tudósítása szerint – az intézményben uralkodó légkört, a nemzeti polgári érzelműek kirúgását az 1920-as zsidótörvénnyel állította párhuzamba, hangsúlyozva, hogy a Kádár-rendszer és a pénz jelenleg létező diktatúrája között nincs eltérés. Egy kérdésre, hogy illusztrálná-e, hogyan tájékoztat félre a média, állatorvosi lóként felhozta, hogy egyik munkatársa II. János Pál valamelyik, másfél oldalas beszédéből csak azt a pár sort akarta közölni, amelyikben a katolikus egyházfő tagadta, hogy a zsidók bűnösök lennének Jézus haláláért. Holott ez nem újdonság – tette hozzá a közszolgálati rádió riportere.

Az összejövetelnek otthont adó bencés középiskola bejáratánál a Magyar Gárdába való belépésre agitáló polgári körös hírlevelet nyomtak a résztvevők kezébe. Kondor ezzel kapcsolatban azt mondta: a galambtenyésztőknek nincs olyan békés alapszabályuk, mint a gárdának. A rendezvényen jelen volt Simon Róbert, a város fideszes alpolgármestere is.

Hirdessen Ön is az ETARGET-tel!

2 hozzászólás to “Kondor Katalin és a numerus clausus”

  1. rosalie

    Ez a Kondor sok hülyeséget „brekeg” össze.

    rosalie

  2. barat

    Kondor elfelejti, hogy már vége a puha szocialista diktaturának, és a kapitalizmusban a pénz mozgatja a világot(nézze meg a Kabarét, the money makes the world go round) már II. világháborut megelőző időszakban is. Nálunk ebből kevés van keveseknek, de ezt a rendszerhibát Marx már cca 200 évvel ezelőtt leirta.
    Kondor most feltalálta a fából vaskarikát. A Numerus Clausus-ról pedig ugy látszik nem tudja, hogy az pontosan mi is volt, mert különben ezt a hasonlatot le sem merte volna irni. Ennyi.