Forrás: Híradó

Az országban erősödik a radikális hang, és bár 10 ezer ember akarja tönkretenni 10 millió ünnepét, sajnos, ez elég a félelemhez

Nagyon nagy lelki terhet jelent most zsidónak lenni március 15-én, ezért aki nyugodtan akar ünnepelni, vagy maradjon otthon, vagy töltse a nemzeti ünnepet külföldön – ismételtelte meg korábbi felhívását a Nap-keltében a Mazsihisz elnöke. Feldmájer Péter szerint nem gyávaság, hanem egy jól megfontolt gondolat távol maradni a nemzeti ünnepi rendezvényektől. Aki bírja idegekkel az menjen ki, mutassa meg, hogy nem fél, de ez már nem ünneplés – fűzte hozzá.

Az országban erősödik a radikális hang, és bár 10 ezer ember akarja tönkretenni 10 millió ünnepét, sajnos, ez elég a félelemhez – tette hozzá az elnök, aki egyébként maga jelen lesz a rendezvényeken, mert ezt tartja feladatának. Ez egy abnormális ország, ahol fél évig lehet a média keresztűzében zsidózni, és bátran nyilatkozhat az, aki annak idején zsidókat lőtt bele a Dunába – mondta Feldmájer. Franciaországhoz képest, ahol zsinagógákat és iskolákat gyújtanak fel, még mennyország, „de most kell valahol megállni” – hangsúlyozta. Nem félelmet, hanem gyomorforgást okoz, ami Magyarországon zajlik – tette hozzá. Itt lenni nagy lelki terhet jelent. Ünnepeken még inkább, mert akkor az ember nyugodtan, örömben szeretne lenni. „Az pedig egy igen nehéz ünneplési forma, hogyha állandón zsidóznak az utcán vagy nyilas zászlók erdejével találkozik az ünneplő” – fogalmazott Feldmájer, aki közölte: nem fizikai, hanem lelki bántalmazástól tartanak.
hirado.hu

http://video.hirado.hu/videok/napkelte/20070312/napkelte_feldmajer_070312.wmv

One Response to “Mazsihisz: a zsidók maradjanak otthon, vagy utazzanak külföldre március 15-én! (Videó)”

  1. frimmer

    Az az igazság hogy az utóbbi 6-8 hétben több olyan esettel is találkoztam hogy eddig normálisnak hitt emberek megkergültek.
    Mintha beoltották volna őket.
    Valakik nagyon előtérbe heléyezték a néphülyítést!
    efi