Forrás: Hírtv

A Malév téli menetrendje a nyári-téli időátállással egyidőben, október 29-én lép hatályba és ettől az időszaktól kezdve naponta 65, heti átlagban 465 menetrendszerinti járatot üzemeltet a cég – jelentette be a légitársaság. A magyar nemzeti légitársaság 34 ország 50 városába repül, a székmegosztási (code-share) megállapodásokkal együtt pedig 39 ország 71 városába. A téli menetrendben a tavalyinál két héttel korábban, november 15-től lehet Malév repülőgéppel Bangkokba repülni, novemberben még heti két alkalommal, decembertől pedig már heti három járattal. Az Európán belüli menetrendben napi öt járat lesz Amszterdamba és Londonba.

A Malév Temesvárra sűríti járatainak számát és október 29-től napi két Malév gép repül a romániai városba. A nyári szezonális célállomásokra – Dubrovnik, Split, Burgasz és Malaga – a téli menetrendben nem repül a Malév.

A magyar légitársaság ugyanakkor megtartja a nyári menetrendben heti két járattal sűrített Tel Aviv-i járatainak számát, így továbbra is heti kilenc alkalommal közlekedik az izraeli városba.

mti.hu

Kedves Olvasó!

Ha Ön is szeretné e-mailben megkapni a Hír TV válogatott híreit, regisztráljon!

Comments are closed.